Barselona'da Islak bir Sıralama Seansı İzleyebiliriz

yazar:

kategori:

Ancak yağmura rağmen güneş bulutların arasından parlamaya devam ediyordu. Hava tahmin raporlarına göre şu anki veriler cumartesi ve pazar günleri yağmur ihtimalinin kesin olduğunu gösteriyor.

Force India’nın şef mühendisi Dominic Harlow, “Bu hafta sonu her şey sıralamalardaki pozisyonumuz ve havanın pazar günü ne şekilde olacağını ile ilgili olacak.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    http://jhontvlive.blogspot.com/2010/04/channel-1.html

    bu siteden yarislari takip edebilirsiniz. daha oncede verdim burdada bulunsun istedim.

  2. kigofspain kardeş nasıl dersen öyle oldun dediğin gibi zevkli olsunda yağmurlu olsun

  3. kerim sisman avatarı

    yinemi yağmur arkadaş. adam gibi bişe seredemedik yaw

  4. kingofspain avatarı

    @ mcl_lewis_mercedes_benz

    Bence sevinelim.Bahreyn gibi bir yarışı kazanmaktansa,Çin-Avustralya yarışlarında elde ettiğimiz dereceler daha önemli.Bütün yarışlar yağmurlu olcak bu gidişle.Birde arkadaşlar burda kablolu kabinlerini değiştiriyorlarmış,inş en geç 14.30 da gelir ama gelmesse inş elektrik vs sorun olmazda internetten bakarım.Yinede tv daha iyi ama link falan varmı her ihtimale karşı ?

  5. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    küresel ısınmadan dolayı daha çok yağmurlu yarış ve yağmur ihtimali düşük olan pistlerde bile yağmur olacakmış gibi geliyor bana :(. bu ispanya gp en son 1996 da yağmurlu oldu. schumacher'in ferrari'de kazandığı ilk yarıştı. çok güzel zaferdi hiç unutmam.

  6. yağmur renk katıyor ama sevinsekmi üzülsekmi eğer yağmur olursa yine hangi takım güçlü muamma olacak kuru zemin olsa daha net enlarız kanımca

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir