Klien: "HRT Aracı Formula 1 Standartlarında Değil"

yazar:

kategori:

Dallara şasili araca sahip olan HRT ile test pilotluğu anlaşması imzalayan Klien, takımın gelişmesine yardımcı olmaya çalışacak.

Klien “Açıkçası araç F1 standartlarında değil. Araçta çok fazla yere basma gücü eksikliği var. Bunun yanında tepedeki araçlarda olan bazı küçük detaylar bu araçta çok iyi değil. Bu nedenle aracın içine binip mühendislere hangi bölümlerin daha iyi olabileceği konusunda bir şeyler söylemek çok kolay.”

“Benim için 20 turun ardından önemli sorunların olduğu yerleri söylemek kolay oldu ve umarım daha fazla dönüt ile aracı geliştirebiliriz. Araca yeni bir şeyler koymadan bile zaman kazanabiliriz.”

“Ayarlar üzerinde çalışarak yarım saniye ile 1 saniye arasında zaman kazanabiliriz. Elektronik sistem de aracı daha sürülebilir hale getirebilir çünkü araç pist üzerinde çok sert, istikrarlı değil.” dedi.


Yorumlar

  1. sıfırdan başladıklarını düşünürsek harika iş yapıyor bu 3 takımda. sezon bitmeden bazıları q2 ye kalmaya başlayacaklar

  2. Christian Klien zaten bunun için takıma alındı. Yaşı büyük bir pilot olmamasına rağmen, farklı takımlarda farklı araçlarda çalıştı. Aracı düzeltmek için gereken önerileri başarı ile sağlayacaktır mühendislere.

  3. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    boşver Klien, onlarda neden F1 de olduklarını sorguluyorlardır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir