Hamilton, İnanılmaz Fark Karşısında Şaşkın

yazar:

kategori:

Hamilton sıralamaları Red Bull sürücülerinin arkasında 3. sırada tamamladı ancak Red Bull sürücüleri ile fark oldukça fazlaydı.

Hamilton “Kimsenin onların bu kadar hızlı olmasını beklediğini düşünmüyorum.”

“Buna rağmen onların hızlı olacağını biliyorduk ve bu oldukça iyi bir fark. Zorlamaya ve zayıf olduğumuz alanlarda gelişmeye çalışmaya devam edeceğiz.”

“Burada olmak harika. Onlar muhtemelen düzlükte bizim kadar hızlı değiller ve bu bizim için bonus. Yarın ne kadar hızlı olduklarını göreceğiz.”

“Diğerlerine oranla iyi bir farka sahipler ancak daha az yere basma gücünün olması gereken pistlerde biz avantaj sağlayıp aradaki farkı kapatabiliriz.” dedi.

Red Bull’lar karşısında şaşkın olmasına rağmen Hamilton, diğer takımların önünde yer almaktan gayet memnun.

Hamilton “Yüksek hızlı ve yüksek hızlı virajlara sahip pistlerde aşırı hızlılar. Tuhaf bir şekilde hızlılar ve diğer takımlara göre daha fazla yere basma gücüne sahipler. Bu konuda diğer takımlara göre biraz daha iyi iş çıkarmışlar ve böylece diğerlerine göre daha ileri çıktılar.”

“Diğerlerine oranla önde olmamız oldukça iyi. Çalışma koşullarımız iyi ve yapılacak çok şey var. Bu aracın potansiyeli oldukça fazla ve çalışmaya devam etmek zorundayız. Daha fazla downforce üretebileceğimiz pistler var. Bu hafta sonu getirdiğimiz paket ise bizim için gelişme sağladı.” dedi.


Yorumlar

  1. Vettel virajlarda kerblere vururcasına sert dalıyor. Zorlanmadan da virajlardan da çıkıyor. Bunu diğerleri yapsa soluğu nerde alırlar benim için ayrıca merak konusu (webber hariç). Ancak yarışın bu kadar ayrık/uçuk geçeceğini tahmin etmiyorum ben. McLaren yarış performansında oldukça iyi özellikle Hamilton ile. Yarışın belli bir bölümüne kadar startta bir dalavere olmassa Hamilton'un enselerinde olacağını tahmin ediyorum.

    Ayrıca bugün Schumi'den de artık güzel bir performans bekliyorum. İstediği gibi bir araç var altında. Çıksın 1. olsun demiyorum ama Rosberg'i, Kubica'yı da geçsin artık. Umarım işler yolunda gider.

  2. Redbullun downforce ayarı mükemmel kimse redbull kadar yere basma gücü elde edmioyor.Redbull araç üstü izlediyseniz virajları ne kadar zorlanmadan döndüğünü fark edersiniz.Viraj çıkışlarında iyi ivme de yakalıyabiliyorlar newey'i tebrik etmek lazım.
    Redbull(f kanal sistemini kullanırsa biraz yavaşlayabilir) bu nedenle downforce kaybetmeden nasıl f sistemini çalıştırabiliriz diye düşünüyorlardır.
    Hamilton'a gelince startta bişeyler yaparsa yapar yapamazsa tur bile yiyebilir…

  3. yarın ferrari-mclaren işbirliği yapsınlar alo sağdan hami soldan red bulları tost yapsınlar:D

  4. Ya bu Redbullarda bişey var ama anlayamadı kimse kesinlikle sürüş yüksekliği benzeri bir sistem … Abi sıralamalarda 1 sn hızlı olup yarısta nasıl aynı hızda oluyorlar :S:S:S::S:S:S:S

  5. ne fark eder sen anladıysan problem yok demektir,zaten ingilizcem olmadığı için hiç doğru yazamadım,(gerçi türkçe yazımda da problem var ama ne yapalım bu yaşa kadar böyle idare ettik bundan sonra böyle devam etsin.

  6. kingofspain avatarı

    Bir sitede Justin Button demişler,sende Bottun diyorsun kaç tane daha isim görecez bakalım. :))

  7. McLaren_ Didem bottun'u bilmem ama alonso nun hamiltonun ensesinde olduğu kessin,yarın olsun göreceğiz.

  8. Çok Büyük Bir Fark Yedik Olacak Şey Değil:((
    Lewis Elinden Gelenin En İyİsini Yaptı Diyebilirim
    Ve 3 Cepten Start Alıcak Umarım Start Anında Vetteli Geçmeyi Başarır
    Button'da Alonsonun Ensesinde Olucaktır
    Yarış Performansımıza Çok Güveniyorum Şimdiden Başarılar Her İki Pilotumuza.

  9. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Domine Ettiler Resmen Gercekten Helal Olsun Ama Yarista Neler olcagini bilemeyiz umarim bize yararli seyler olur :=)

  10. kingofspain avatarı

    Eğer Ferrari kazanmayacaksa,McLaren'in kazanmasını istiyorum.Keşke Lewis ve Alonso bir şekilde dünyayı dar etse Redbull'a.Newey muhteşem bir zeka gerçekten.

  11. Yaklaşık 0.7 saniye. Yarışta ne olacağı belli olmasa da (ki yağmur %40 ihtimal) ben Adrian Newey'e helal diyorum. Büyüksün gerçekten.

  12. sakin olun arkadaşlar, yarışta ne olacağını bilemeyiz.

  13. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Hadi Lewis "Umut Her Zaman Vardir"
    Her Zaman Boyle Olumlu Düşün

  14. kingofspain avatarı

    Şaşırmayanmı var Lewis?Geride kaldık diyemem çünkü Mclarenle eşitiz.Ama Redbull nasıl yaptı bu aracı?Ferrari resmen 2010 a odaklandı sonuç yok.Mclaren 2009 aracını bu sezon için geliştirdi sonuç yok.Evet yarış kazandılar ama ya Redbull sorun yaşadı,yada yağmurluydu ortalık karıştı.Of içim şişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir