Webber Sansasyonel Performansı Kutluyor

yazar:

kategori:

Sıralamaların ardından Webber, “Bu pol pozisyonu takım içindi. Garajın her iki tarafı da son iki gecede sadece birkaç saat uyudu. Gerçekten çok sıkı çalıştılar ve harcadıkları çabanın tur zamanlarına yaptığı etkiyi görebiliyoruz.”

“Sansasyonel bir sıralama oldu. Christian (Horner) sıralamalardan önce burada çok sık böylesine rahat süreceğin bir araca muhtemelen sahip olamayacaksın, bu yüzden keyfini çıkar dedi. Ben de bunu yaptım.” diye konuştu.

Webber sıralamaları, üçüncü sıradaki Hamilton’un neredeyse bir saniye önünde tamamladı.

Avustralyalı pilot Vettel’i yenmenin de güzel olduğunu kabul etti ancak cumartesi günü kazanılan bir puanın olmadığını da dile getirdi.

“Aramızda sık sık iyi bir mücadele oluyor. Seb’in harika bir rekoru vardı, şimdi bunu elde etmem iyi oldu. Bu olanlar takımın bir grup olarak birlikte ne kadar iyi çalıştığını gösteriyor.”

“Yarın önümüzde uzun bir yarış var. Yarış şartlarından araçtan memnunum. Bugün kazanılacak puan yoktu bu yüzden yarın için sabırsızlanıyorum”


Yorumlar

  1. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    "Sansasyonel bir sıralama oldu. Christian (Horner) sıralamalardan önce burada çok sık böylesine rahat süreceğin bir araca muhtemelen sahip olamayacaksın, bu yüzden keyfini çıkar dedi."
    bence bu araçta yasal olmayan bişyeler var yada seneye yasaklanacak olan katmanlı difüzeri kullanmada ilginç bir yöntemleri var.

  2. Red Bull geçen seneki Brawndan daha beter.Şimdiye kadar dörtte dört yapamamaları diğer takımlar adına sevindirici 🙂

  3. kingofspain avatarı

    Evet 7 kere daha böyle aracın olur.7 kerede Vettel'in.

  4. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    Ne yani diğer takımların ekipleri uyududamı bu kadar fark açıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir