Button: "Farkı Kapatmayı Umuyorduk Ancak Tersi Oldu"

yazar:

kategori:

Button “Bu sabah biraz zorlandık ve dün bugünkü pozisyonda olabileceğimi düşünmüyorduk. Bu yüzden öğleden sonra çok da kötü geçmedi. Q3’te son turumda bir bölümde biraz dışarı taştım ve orada çok fazla yol tutuşu yoktu, patinaj oldu ve orada biraz zaman kaybettim.”

“Yine de 5. sıradayım ve bundan memnunum. Tamam, biraz daha yukarıda olmak isterdim ve belki de olabilirdim ancak yine de start için pozisyonum kötü değil. Ancak Red Bull’ları yenmenin çok zor olacağını düşünüyorum.”

“Buraya farkı kapatacağımızı umarak geldik ancak bunun aksine biraz fark açıldı ve bu şaşırtıcı. Bu yüzden hâlâ yapılacak olan çok şey var ancak takımdaki herkesin mümkün olduğu kadar fazla çalıştığını biliyorum.”

“Yarın için konuşursak eğer, startta iyi olursak ilk virajda bir kaç araç geçebiliriz. Bu benim için biraz zor olabilir ancak Lewis için böyle bir şans var. Ve genel olarak yarış performansımız sıralama performansımızdan iyi oluyor. Bu bakımdan yarın da oldukça iyi bir gösteri sunabileceğimiz konusunda umutluyum.”

“Eğer her şey yolunda giderse pilotlar klasmanındaki pozisyonumu koruyabileceğimi düşünüyorum. Umarım Lewis’le birlikte Vodafone Mclaren Mercedes takımını Takımlar Şampiyonası’nda da ilk sırada tutabilecek sonuçlar alırız.” dedi.


Yorumlar

  1. Yusuf  Hitay avatarı

    "Yarın için konuşursak eğer, startta iyi olursak ilk virajda bir kaç araç geçebiliriz. Bu benim için biraz zor olabilir ancak Lewis için böyle bir şans var"

    niye? çünkü işi ehline bırakmak lazım

  2. "f1One FF" meşrubatçı lafına koptum =) güzel espri. ama şunu göz ardı etme, adrian newey denilen üniversitedeyken aerodinami ve uzay bilimlerini 1.cilik ile bitirmiş bir dahi var. redbullun kullandığı meşrubat motoru değil, 2005 ve 2006 da şampiyonluk kazanmış daha önceleri williamsı defalarca şampiyon yapmış bir motordan bahsediyoruz. bu iki harmanlama birleşince farklılık ortaya çıkıyor.
    şu unutulmamalı ki başarı tesadüf değildir.

  3. ben sen o button vs herkes şaşkın . anlayamadım ya bu kadar kısıtlı kurallarla ferrari ve mclaren'in redbull'dan 1 saniye yavas olmaları ilginç olan birşey var. çift katmanlı difüzör gibi farklı yorumlanan bişeyler mi var araçta kimse bilemiyor. Geçen seneden sonra bu sene çekişeceğimizi düşünürken yine yanılıyoruz. Bari sezon başındaki gibi olsaydı :). Fabrika takımları üreticiler meşrubatçılara geçiliyor gerçekten ilginç ne yorum yapayım artık bilemiyorum. ferrari ve mclaren çekişmeden zevk vermiyor bana. Ama kazanamayacagımızı bile bile izyecegim yine.

    arkdasşlar siz ne düşünüonuz bilmem ama aerodinamikler ve gelişim alanları kısıtlandıkça zevki kalmıyor. böyle kısıtlı bir ortamda da redbull gibi takımın 1 sn fark yapması ilginç.

  4. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Mclaren yarış temposu iyi olan bir takım.Lewis ve Button da öyle.yarışa heyecan katabilirler

  5. Şuandaki start pozisyonu hiçde kötü degil son turunda hata yapmamış olsaydı belki Lewisin önünde bile olabilirdi.
    Çünkü serhan acar buttonın son tur derecesi Lewise oranla çok daha iyi oldugunu söylemişdi.neyse yarışta maximum puanları toplayıp liderliğimizi devam ettiririz umarım.

  6. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    ne alakası var arkadaşım,altı üstü 0.1 saniye fark yemiş hem lewisten hem de alonso dan,gören de 1 saniye kötüymüş sanacak.podyum için şansı var ama galibiyet için zor gibi görünüyor ama sonuçta her yarış böyle olmayacak

  7. sinan yerli avatarı

    umarım yağmur yağar yoksa bahreyn'deki gibi sıkıcı bir yarış bizleri bekliyor.

  8. Bu arada Ferrari den hızlı olmamız sevindirici.

  9. Ben yarışta Red Bulllardan birini geçiceğimizi düşünüyorum, bu yüzde 70 startta olucak mış gibi bir his var bende. Eğer yağmur yağarsa ki hele sonlara doğru, yarışı kazanmamız olası gibi şuanki fark ne olursa olsun. Ama fark çok büyük.

  10. Button için maalesef kötü sonuçların başlangıcı olacak İspanya bundan sonra yağmur yağmazsa ya da strateji piyangosu vurmazsa işi çok zor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir