Newey: Güç Sıralamasını Tahmin Etmek Zor

yazar:

kategori:

Adrian Newey, 2016 güç sıralamasını tahmin etmenin oldukça zor olduğunu söyledi.

2016 için genel beklenti şampiyonluğun Mercedes ve Ferrari arasında geçmesi. Ancak McLaren, Haas, Manor ve Toro Rosso gibi takımların performansı büyük bir bilinmeyen.

Sky Sports’a konuşan Newey “Öngörülerde bulunmak istemem ancak Honda’nun mutlaka gelişeceğim düşünüyorum. Dolayısıyla McLaren büyük bir adım atacak. Toro Rosso geçen yıl iyiydi ve yeni motorlar çok daha rekabetçi olacak. Sonunda kendimizi nerede bulacağımızı söylemek zor”

“Takım motordaki performans eksikliğini telafi edebilmek için şasi üzerinde yoğun şekilde çalışıyor. Mevcut kısıtlamalar ile bunu yapmak kolay değil. Elbette her zaman gelişebileceğiniz bazı alanlar vardır ve biz bu alanlar bulabilmek için çalışıyoruz” dedi.


Yorumlar

“Newey: Güç Sıralamasını Tahmin Etmek Zor” için 3 yanıt

  1. Tabi tabi rekabetçi olursanız şasi den gerilerde kalırsanız motordan.Renault ne kadar büyük bir hata yaptı bunlara motor vermekle sezon içerisinde göreceğiz,umarım rekabetçi bir motor yaparlar da, bu yüzsüz takım morarır,bunlarda pek moraracak yüz yok ama…

    1. MARLon BROndo avatarı
      MARLon BROndo

      bu bir yalan değil ki zaten. adamların şasileri çok iyi ama motorları ‘geçen sene’ çok kötüydü. bu sene nasıl olur görücez.

  2. yine birşeyler buldu sanırım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir