Kobayashi Sauber'in Güncellemelerini Övüyor

yazar:

kategori:

Takım bu sezon şimdiye kadar hayal kırıklığı yaşamıştı ancak Barselona’daki performansı ile umut verdi.

Kobayashi, “Takım harika iş çıkardı. Sadece sıralamalarda değil son üç haftadır yapılanlar harika. Güncellemelerin ödülü olarak bu sezon ikinci kez son seansa kalabildik.”

“Daha sabah antrenmanda buradaki hızımın son seansa kalmak için yeteceğini biliyordum. Aracın performansı çok daha iyiydi.” diye konuştu.

Sauber’in yeti teknik şefi James Key de güncellemelerin ardından ne kadar rekabetçi olacakları konusunda emin olamadıklarını ama şimdi sonuçtan çok memnun olduklarını söyledi.


Yorumlar

  1. Övmeye değer bir performans. Kobayashide Japonyanın klasik kamikaze esintileri var. Ancak aynı zamanda Japonların "bir daha iyisini yapana kadar en iyisi bu" diyecekleri bir pilot. Şöyle ki istatistiksel manada en iyi Japon Takuma Sato diye biliyorum.

  2. bu çocuk ön sıralarda ki takımların birinin koltuğunda otursa gerçekten her yarış zafere oynar. hamilton gibi bir stili var. umarım sauber daha iyi bir araç verir ve bu çocuktaki cevheri daha iyi izleyebiliriz. sezonun başından beridir bir türlü istediği yarışları yapamadı. gelecekte ki umut vadeden vettel tarzında bir genç yetenek. umarım daha güzel agresif yarışlarını seyrederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir