Sıralamalar Sonrası Force India – Toro Rosso – HRT – Virgin

yazar:

kategori:

Adrian Sutil – 11.: “Bizim için iyi bir gün oldu. Force India tüm yıl harika bir iş çıkardı, buraya birkaç yeni güncelleme ile geldik ve çok işe yaradılar. Oldukça istikrarlıyız. İlk on içinde yer alan bir aracımız olduğuna inanıyorum. Bugün de son seansa kalabilirdim ama kusursuz bir tura ihtiyacınız oluyor ve ben biraz trafiğe takıldım. Gerçekten hayal kırıklığı, daha iyisini yapabilirdik. 11.lik iyi bir pozisyon, yarın yine iyi bir yarış çıkarabiliriz.”

Tonio Liuzzi – 17: “Son seansın yüzde doksanını kaçırdıktan sonra benim için zor bir gün oldu. gaz pedalı sorunu nedeniyle ayar yapamadık. Sıralamalarda doğru dengeyi bulamadım ve tutunma eksikliği yaşadım. Barselona’dan çok daha fazlasını bekliyorken böyle olması üzücü. Yine de burada yapabileceklerimiz var ve ıslak bir yarış olursa iyi şeyler olabilir.”

 

Sebastien Buemi – 15.: “Daha iyi bir grid pozisyonu bekliyordum. Ama trafiğe takıldım ve son turumda Rosberg ile bir olaya karıştım. Genel olarak sergilediğim performanstan çok memnun değilim. Ama şimdi yarına odaklanmalıyız. Yarın uzun bir yarış olacak. İlk hedefim yarışı kazasız tamamlayabilmek ki bu sezon çok fazla başıma geliyor. Ardından da puanlar kazanabilmek istiyorum.”

Jaime Alguersuari – 16.: “Bazı takımların buraya gelirken güncellemeleri olduğunu bildiğimizden bu pozisyondan memnun olmak ve yapabileceklerimiz konusunda gerçekçi olmak zorundayız. Önümüzde uzun bir sezon var ve bizim de bir noktada güncellemelere ihtiyacımız var. Ben elimden geleni yaptım. Belki yarın puan alabilecek kadar iyi olabiliriz.”

 

Bruno Senna – 24. : Sıralamalar bugün planladığımız gibi iyi gitmedi. Sabah hazırlıklarımızı istediğimiz gibi tamamlayamazken bazı hidrolik sorunlar da yaşadık. Yani sabah çok kısa test yapabildik. Karun’un aracına göre sıralamalardaki fark büyük. Umarım daha iyi bir yarış için sorunun ne olduğunu anlayabiliriz. Yarışı bir kez daha tamamlamayı ve kendi seyircimiz önünde iyi bir sonuç elde etmeyi istiyoruz. Bunun için zorlayacağız.

Karun Chandhok – 25. : Sıralama turları beklediğimiz gibi geçti ve oldukça mutluyuz. Diğer yeni takımlarla aramızda olan fark üçüncü antrenmanlardan sonra düşündüğümüz gibi gelişti. Kendi açımdan değerlendirirsem çıkardığım işten mennunum ve daha iyisini yapabilecek potansiyele sahip olduğumuzu düşünüyorum. Mekanikerlere ve mühendislere aracım üzerinde onu piste çıkarmak için yaptıkları uzun süren çalışma nedeniyle gerçekten teşekkür etmeliyim. Buna karşın vites kutusunu değiştirdiğim için ceza alacağım ve bu da beni Bruno’nun arkasından başlamama neden olacak. Yine de önüme bakıyor ve Sepang’da olduğu gibi başka bir güçlü yarış geçirmeyi umuyorum.

 

Timo Glock – 21: Bizim için ideal bir sıralama turları olmadı. Yeni takımlar içinde en iyisi olma pozisyonumuzu koruyamadık. Sıralamalar sırasında araç beklediiğim gibi iyi çalışmadı. İyi bir temele sahipken gelişme programımız vasıtasıyla revize edilmiş VR-01’e hala eklememiz gereken şeyler var. Problemlerin üstesinden gelmeyi öğrenmeye başladık ve doğru yolda ilerliyoruz. İhtiyacımız olan geri dönüşü elde etmek için zorlamaya devam etmeliyiz.

Lucas di Grassi – 22.: Sıralama seansından makul bir seviyede mennunum.  Yeni araca sahip olmadığım için ideal olmamasına karşın seansın sonunda Timo’nun sadece onda bir saniye gerisinde olmaktan mennunum. Genel olarak hafta sonu şu ana kadarki performansımdan mennunum ve yarın için güçlü bir yarış geçirceğimiz konusunda kendime güveniyorum.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir