McLaren: Kaybedecek Olan Taraf Biz Değiliz

yazar:

kategori:

Martin Whitmarsh, “Onlar (Red Bull) şimdiye kadar kesinlikle en hızlı araca sahipler ama dört yarışın en az üçünde alacakları puanı maksimuma çıkaramadılar. Bizim iyi bir yarış performansımız, iki harika yarış pilotumuz var ve şu anda sadece elimizden gelenin en iyisini yapabiliriz. Umarım bu şekilde bir şansımız olur ama yarın onlarla mücadele edebilmemiz için Red Bull Racing’in hata yapması gerekiyor.” diye konuştu.

Whitmarsh, Eğer Red Bull’un şampiyonluğa yürümesini engellemek istiyorlarsa takımının daha fazla hız elde edebilmek için takımın önümüzdeki yarışlarda zorlaması gerektiğini de kabul etti.

“Red Bull’lar burada gerçekten çok hızlı. Gerçekten çok iyi bir iş çıkarıyorlar. Biz de gelişim kaydettik, tüm takımlar öyle. Ama önümüzde uzun bir sezon var.”

“İki harika pilotumuz var, bugün onlara sunduğumuz paketten maksimumu çıkardılar. Açık söylemek gerekirse ikinci çizgiyi umuyorduk, bunu başardık ama tam olarak değil.”

“Yarış uzun ve zorlu. Bazı hassas noktaları olduğunu ve bizim de iki harika yarışçıya sahip olduğumuzu biliyoruz. Bu sene gridde daha gerilerde kazandığımız yarışlar var. Bu yüzden durum içler acısı değil.”

“Otomobili geliştirmek için çok sıkı çalıştığımızı biz biliyoruz. Mümkün olduğunca kısa sürede çözmemiz gereken şeyler de var. Ama tüm otomobiller sezon boyunca gelişmeye devam edecektir.”

“Nasıl gelişebileceğimizi kanıtladık. Hızlı bir aracımız var, ama Red Bull’dan daha sıkı ve hızlı çalışmamız gerekiyor. Diğer takımlarla karşılaştırıldığında saygın bir durumdayız ama şu anda herkesin yenmesi gereken takım Red Bull”

 


Yorumlar

  1. evet newey tartışmasız iyi bir deha bir de şöyle bir gerçek var dayanıklı bir araç üretilememesi bunu mclerende de gördük red bullda da görüyoruz tabi bunu sadece neweye atmıyorum newey kadar diğerlerinin de deha olması gerek sanırım:)

  2. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    pilotlar gerçekten onlara sunulan paketten maksimumu çıkardılar tebrikler

  3. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    pilotlar gerçekten onlara sunulan paketten maksimumu çıkardılar tebrikler

  4. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Yalnız adam pilotlarını (ki çok haklı) baya övmüş, ve gaza getirmiş…yarın bu gaz pilotların F-Duct sisteminden geçecektir muhakkak!

  5. efendimayin  avatarı

    Ben yinede umutluyum mc yarışta oldukça iyi. Dolu depoyla araçlar çok farklı ağırlık merkezi değişiyor birde tabii yağmur da olabilir ki ben isterim yağmasını.
    Evet hava tahminine göre yağışlı olabilir 🙂
    http://www.weather.com/weather/wxdetail/SPXX0015?dayNum=1

  6. İnsan,alonsonun hakkını vermeden bu yazıyı noktalamz dı.teesüf ederim:)

  7. kingofspain avatarı

    Whitmarsh iyi adam güzel konuşmuş ama bundan sonra Redbull biraz zor durdurulur.

  8. whitmarsh'in hakli oldugu bircok nokta var. ozellikle pilotlari hakkinda soyledikleri ve yaris performansi – stratejileri ile ilgili ancak bence oyle on taraftakilerin basina bir is gelse, startta en az 3-5 arac gecsek gibi hesaplar yerine onlara yetismeye calisip siralama performansini da gelistirmeleri gerek. ayrica sezon uzun demis, hakli da ancak yaris yaris dusunup deyim yerindeyse gunu birlik cozumler uretmek yerine uzun vadeli dusunmeli. "eh, bu haftasonu da bir podyum/galibiyet cikardik, bir sonraki gp'ye allah kerim…" demek dogru bir bakis acisi degil diye dusunuyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir