Maldonado: Herşey Birkaç Saat İçinde Değişti

yazar:

kategori:

Pastor Maldonado, Renault’dan ayrılık sürecini anlattı.

Venezuelalı pilot PDVSA’nın Renault’ya gerekli ödemeyi yapmaması sonucu Fransız ekipten gönderilmişti.

2016’da Formula 1’de yer almayacak Maldonado, PDVSA’nın ayrılığının ardından sponsorsuz kaldığını söyledi.

Maldonado “Durum birkaç saat içinde dramatik şekilde değişti. Kendimi sponsorsuz buldum ve her şey o anda bitti”

“Öfke hissetmiyorum ama mutlu da değilim. Hiçbir şey hissetmiyorum. Bu mavi gökyüzünde çıkan bir yıldırım gibi”

“PDVSA hakkında birşey söylemek istemiyorum çünkü bunlar hassas konular.”

“PDVSA her zaman büyük bir iş yaptı. Bana ve diğer sürücüleri destekledi. Eminim başka sporlara destek vermeye devam edecekler” dedi.

Williams ve Lotus hakkında konuşan Maldonado “Muhtemelen bu takımların tarihlerindeki en kötü zamanlarına denk geldim.”

“Williams ile kazanmak harikaydı. Bu sevinci haketmiştim. Bu benim için en büyük sürprizlerden biriydi. Williams fabrikasındaki parti unutulmazdı”

“Geçen yıl aracımız çok iyiydi ve iyi sonuçlar alamamak utanç verici. Sezon ilerledikçe mali sıkıntılar nedeniyle güncelleme yapamadık”

“Yaşadığımız mali sıkıntılar nedeniyle eski parçalar ile yarışmak zorunda kaldı. Durum böyle olunca çoğu kez yarış dışı kaldık” dedi.


Yorumlar

“Maldonado: Herşey Birkaç Saat İçinde Değişti” için 4 yanıt

  1. Sırf sponsor desteği var diye yarışanların sonuna bir örnek işte. Bence çok acınası bir durum bu. Düşünsenize sizi tercih eden takım sadece para getirisi için tercih ediyor sizin iyi bir sürücü olmanız (maldonado zaten iyi değil o yarı da) ile alakaları yok sadece gelen para onları ilgilendiriyor. Git kendini at biyerden yani 🙂

    1. Ben diyecedim sen demişsin. +1
      işte tüm varlığı paraya bağlı olan şahıslar.. Gerçekte kıymeti harbiyeleri olsa o takımın maliyesi bozuk olsa bile başkaları havada kapar.
      Bu tipler bi de rüyalarında eskilerle felan kıyaslıyordur kendilerini 🙂 ben olsam yeteneğim diye dolaşamazdım hani 🙂

      1. xtrabitracing avatarı

        başkaları havada kapar

        Keşke o iş öyle olsa. En son kapılan yetenek kim var? Frijns boşta, Vergne boşta, Buemi gibi adamı salladılar, Vandoorne boşta, takımı FIndia olmasa Hülkenberg de boşta kalacak, Magnussen kapağı zor attı. Sponsorun olmadan Williams bile almıyor.

        1. Lewis, Kamui, Perez, Daniel belki Nico, Romain he bunlar o biçim mi 2 si hariç saydıkların gibi değil. Hulk’un becerisine rağmen handikapları var hani Maldo’nun handikapı varlığının getirisinden fazla alayı handikap adamın. Ben maldo da pek birşey göremedim de hani yakın, uzak geçmişinde pek birşey yok çok daha beceriklilerini astı F1. Saydıklarından demek ki yatırıma, harcamaya değer bulmuyorlar bir de öyle birşey var. İnanacak birilerini bulsa herkes yetiştirmek ister de çok nadir oluyor genç yetenek bolluğu var mış gibi görünüyor ama kazın ayağı öyle değil gerçekte kıtlık var. Verso dan tut çoğu birilerinin elinden tutmayla zorla sokulanlar. Bi Lewis daha çıkmadı misal son çıkan o biçimler Lewis, Seb.. Felipe gibi kovsak mı kovmasak mı ikilemine sokacak tipler pek gelmiyor demek ki.
          Uğraşmıyorlar da değil bence Ferrari şöyle genç, yetiştirilcek birini ciddi aradı bi dünya para harcadılar ama erken koltuk vermeye değecek biri çıkmadı. Mclaren Lewis den sonra birini bulamadı pahalı ihtiyarlara devam. Redbull yapıyor kendince birşeyler. Merso havada kaptı zati kapacağını inandığını duyuyoruz bakalım birilerine tutar mı görürüz. Diğerlerinin zati niyeti artık farklı hepimizin bildiği farklılıklar, işler ilk 3 felan değil artık ticareti devam ettirme, var olabiliyorsak garajı açık tutalım işi yürütelim derdindeler. Düşün paso zarar ediyorlarken bile. O yüzden de parayla çalışıyorlar. Küçükler varlık savaşındalar büyükler harcadıklarını çıkarabilmek istiyor. Misal Schumacher den sonra bi dane daha şöyle muadili çıktı mı Fernando, Kimi, Lewis tadımlık halen, dönemlerinin gereklerinde eksikleriyle kalıyorlar. Misal Niki den sonra Alain, Ayrton çıktı ama bolluk içinde arada neleri de gömüldü gitti.. Onların ardından da değişen devirle Michael çıktı şöyle üstüne bi sürekliliği olan daha çıkamadı. Başkaları da çıkmayınca bi tek bana daha pişerse Seb geç oldu ama olur gibi geliyor Lewis o şansı çoktan kaybetti zati ancak kupa diziyor. 🙂
          Velhasıl Maldo’yu sıksan süper yetenek felan çıkmaz parayla da zorlayarak bi yere kadar çoklarında öyledir ama senin arkanda ki para babalığı senden daha çok konuşuluyorsa o iş eksik demektir…. Ayrton’u da badoslamacısın diye suçladılar ama bu maldo daha başka 🙂 mesele o konu olsaydı Sato reyiz var 😛

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir