Red Bull Baskı Hissetmiyor

yazar:

kategori:

Mark ve Sebastian’ın bu sezonki her yarışta polde olmasına rağmen; takım sadece bir zafer kazanabildi ve rakibi McLaren iki şampiyonada da önde.

İspanya GP’den önce Autosport’a konuşan Horner, şanslarını çoğunu değerlendiremedikleri için takımla ilgili garip paranoyaların olduğuna dair tahminleri reddetti.

“Böyle bir şey yok. Elde ettiklerimize bakarsanız, dört yarıştan üçünü kazanabilecek bir pozisyondaydık. Kazanamadığımız iki yarış buji yüzündendi ve biri lastik sorunuydu.Sürücülerimiz bu yarışları kazanabilecek pozisyondaydı.”

“Malezya’da duble yaptık ve Çin’de de buna yaklaşmıştık. Bugün burada yapabileceğimizin en iyisini yapmaya odaklanmalıyız.”

“Burada iyi bir Cuma günü geçirdik. İyi bir sıralama geçirdik, tüm yeniliklerimiz iyi çalışıyor, Cumartesi günkü performansımızı burada sonuca çevirmememiz için hiçbir neden yok.”

Horner bu hafta sonu İspanya için RB6’ya büyük bir geliştirme paketi yükleyen takım elemanlarına minnettar.

“Arkadaşlar fabrikada çok çalıştı, her yarışta aracın performansını geliştirmek için harıl harıl çalıştılar.”

“Buraya rüzgar tüneli ve CFD parçalarının simulasyonlarıyla iyi uyum sağlayan bir paketi getirdiler; pistte görmek daha tatmin edici oldu. Hepsinin büyük bir çabası oldu, evlerinde geçirecekleri zamandan feragat edip Bank tatilinde iki aracında en ince ayrıntısına kadar çalıştılar.”

“Çok uzun bir yol var. 2 şampiyonada da lider değiliz ve performansın nasıl ilerlediğini görüyoruz. Burası dahil daha 15 yarış var , ki bu da çok uzun bir yol.” dedi.


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Aynen sana katılıyorum Redbullar sorun yasamazsa duble yaparlar bu kesin 3 culuk icin ise Hamilton yada Schumi Yada Alonso arasında oynar gibime geliyor supriz isim ise Button olabilir.Schuminin podymda olmasını cok isterim hic olmassa bu durum onu motive eder yaris kazanması icin hırs yapar mucadelesini % 100 sürdürür Schumi icin Her şey yoluna giricek aracı mukemmel oldu yaris kazanabilirmi 1 ci lik icin zor cunku red bullar çok hızlı göründüler mclaren ise 2 ci hızlı isim 3 cu hızlı isim mclaren ferrari mercedes gp arasında değişiyor ama schuminin tecrubesini katarsak en avantajlı o cıkıyor ona rekabetci bir arac verin elinden geleni yapacagina eminimn maximum veri almak icin savasicaktir…

  2. Redbull sorun yaşamassa 3.olan pilota tur bindirirler inanılmaz hızlılar.Bu hafta sonu takımların dua etmekten başka bi şansı yok…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir