Button: "McLaren'in Gelişmeye İhtiyacı Var"

yazar:

kategori:

Button, Barselona’daki performansın sonuçlarının McLaren’in araçla ne kadar çalışması gerektiğini gösterdiğine inanıyor.

Red Bull’un performansıyla ilgili olarak: “Bu kadar hızlı olmalarına biraz şaşırdım. Bu, ilerlememiz ve parçalara bakmamız ve mümkün olduğunca hızlı gelişmemiz gerektiğini söylüyor.” dedi.

“Monako bir sonraki yarış ve sonra iyi aero gerektiren pistlere gideceğiz.”

Sıralamadaki büyük farka rağmen, Button yarışta McLaren’in hızının Red Bull’a Cumartesi olduğundan daha yakın olacağını umuyor.

“Sıralamada 1 saniyeden az gerideydik. Bu büyük bir fark, umarım yarışta böyle olmaz”

“Cuma günki aracın hızı dengesizden memnun olmamamıza rağmen rakiplerimizle kıyasla oldukça iyiydi. Bu yüzden yarışta daha yakın olacağımızı düşünüyoruz. Bekleyip, göreceğiz.”

“Eminim heyecanlı bir yarış bizi bekliyor. 1.virajda onları yakalayabiliriz, hatta belki geçeriz. Yoksa burada kazanmak çok zor olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. Sadece yüksek hızlı virajlarda mı? Araç üstü görüntülerde 3. sektörün yavaş virajlarında bodoslama kerblere dalıyorlar ama aynı şekilde çıkıyorlar. İnanılmaz bir şey bu. Bu kadar yere basma gücü ile Monaco'da olacakları tahmin etmek bile istemiyorum.

  2. red bull aradaki farkı korumayı başarabilirse, s.stone ve spa pistlerinde tek turda farkı 2 saniye bile yapar korkarım. yüksek hızlı virajlarda red bull tren gibi raydan çıkmadan gidiyor.

  3. kingofspain avatarı

    Sadece Barcelona'ya özgü bir fark bu görüşünde birleşiyor uzmanlar.Dilerim haklıdırlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir