Renault Beklenmediği Kadar Hızlıydı

yazar:

kategori:

Polonyalı pilot ilk turda Kamui Kobayashi ile yaşadığı temasın ardından hasar alan aracıyla ancak sekizinci olabildi.

Kubica, “bu hafta sonu hızımız iyiydi ve bu iyi bir sürpriz. Pit stopun ardından hasara rağmen otomobil çok rekabetçiydi.”

“Aslında iyi bir start almıştım ve ilk viraja doğru Felipe ile mücadele ediyordum ama ne yazık ki tam güç durumundayken otomobilde bir şeyler oldu”

“Ardından üçüncü virajda Kobayashi ile bir temas yaşadım ve bu da ön kanada hasar verdi, pozisyon kaybettim.

“O andan itibaren önden kayma sorunu yaşıyordum ama pite grip pozisyon kaybetmeden piste dönmek mümkün değildi.”

Kubica’nın takım arkadaşı Petrov ise yarışı on birinci sırada tamamladı.


Yorumlar

  1. Hakkaten massathebest, dünkü sıralamalarda Rosberg'in telsiz konuşmasında Alonso'yu şikayet ettiğine tanık olmuştuk. Ben kesinlikle bir telsiz konuşması geçmiştir ve yayınlarlar dedim ama hiç bişe geçmedi, hiç bir yerde de değinilmedi.

    Bu arada 3 hafta önce ağzı kulaklarına varan Keke Rosberg'in şimdi ağzı nerelerindedir acaba görmek isterdim 🙂

  2. Kobayaşi ile temasımız yarışımızı bitirdi diye biliriz bundan iyisi olmazdı zaten o temas tan sonra rosberg den açıklama geldi zaten beni görmedi demiş hepsi bu

  3. Renault yarışı normal götürdü.Rekabetçi değilde istikrarlı olan kubica aldı puanları.Genel olarak gelişme renault adına (+) yönde.Otomobil gelişirse Mercedes'e yaklaşabilirler…

  4. tabi bir de söylemeye gerek duymadığı bir "startta rosberg'i pist dışına atma" hamlesi var. rosberg nasıl şikayet etmedi anlamadım ama, açıkça daha ilk andan itibaren doğruca üstüne sürüp tamamen çimlere gönderdi rosberg'i.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir