Palmer: Magnussen McLaren’a Hatasını Göstermek İstiyor

yazar:

kategori:

Jolyon Palmer’e göre Kevin Magnussen gelecek yıl iyi bir performans göstererek McLaren’a hata yaptığını kanıtlayacak.

Danimarkalı pilot 2014 yılında McLaren ile Formula 1’de mücadele etmiş ve sezon sonunda koltuğunu Alonso’ya kaptırmıştı.

Bu yıl 1 yıllık test pilotluğu sürecinin ardından Renault ile Formula 1’e geri dönen Magnussen, Palmer’in takım arkadaşı olacak.

Jolyon Palmer “Kevin Formula 1’de neler yapabileceğini kanıtlamış iyi bir pilot”

“Kevin ve Jenson arasındaki mücadele oldukça büyüktü ve takım ikisinin arasında seçim yaparken zorlandı”

“Şimdi inanılmaz derecede iyi bir iş yaparak McLaren’ın kendisini göndererek hata yaptığını göstermek isteyecek. Son derece motive olacağından eminim” dedi.

Palmer, Renault’nun ‘çaylak’ kadrosunun dezavantaj yaratmayacağından emin.

Palmer “Pastor gittiğine göre takımda deneyimli bir sürücü kalmadı”

“Ama sadece Toro Rosso’daki adamların geçen yıl neler yaptığına, nasıl performans gösterdiğine bakmalıyız. İkisi de çok iyi bir iş yaptı”

“Deneyim sorun değil. Elbette deneyimli olmak iyidir, ancak diğer taraftan kendisini göstermek isteyen iki gence sahipseniz yeterince aç bir kadroya sahip olursunuz”

“Elimizden geleni yapacağız ancak zor bir sezon ebkliyoruz. Birlikte çalışıp takımı ileriye götürmeye çalışıyoruz” dedi.


Yorumlar

“Palmer: Magnussen McLaren’a Hatasını Göstermek İstiyor” için 12 yanıt

  1. O değil de Magnussen Renault’suyla Alonso’nun Mclaren Honda’sını sollarsa ne hissedecekler…

  2. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Arkadaşım sana şans verildi mi? Verildi. MP4-29 çok kötü bir araç değildi. En azından her yarış puanlar topladı. 2-3 yarışta podyum için yarıştı ve 2 podyum aldı. Kendini gösteremediysen bu McLaren’in suçu değil.

    Button’a geçidin. McLaren Button’ı yenecek bir pilot arıyordu. Ne Perez ne de Magnussen yenemedi. Ha ikisi de iyi pilot bence ama Alonso, Hamilton, Button, Vettel ve Raikkonen’in gerçekten klasmanı ayrı. Bunu görmüş olduk. Boşuna şampiyon olmadılar.

  3. Doğru: Bir sene bu adama katlandığımız için McLaren hata yaptı.

  4. 14Sulonso (MP4-31) avatarı
    14Sulonso (MP4-31)

    Magnussen feedback konusunda cok iyi arkadaslar unutmayalim. Gecen yil cok ovmuslerdi soyle iyi boyle iyi diye. Renault’ya da katki verecektir arac gelisimi konusunda.

  5. MARLon BROndo avatarı

    robert kubica – nick heidfeld – heikki kovalainen vitaly petrov – kimi raikkönen

    parayı basıp bu isimlerden birini yarıştıkları serilerden veya takımlardan kopartıp takımlarına getirtselerdi iddia ediyorum gelişimleri 2 yıl hızlanırdı.

    (kimi dedim çünkü kimi sonuçta en geç ama en geç 2017 sonunda koltuğunu grosjean’a bırakıcak. ben kimi’nin yerinde olsam ferrari kadar olmasa da o seviyeye yakın önemli bir markanın gelişimine yardımcı olup zirvede bırakırdım)

    1. MARLon BROndo avatarı

      yada bunların arasından 2 tanesini bile olabilir o zaman daha rahat sezonlar olur.

      ee herhalde onlara sorsak formula 1’de mi yarışmak istersin şu anki yarıştığın popülaritesi f1 kadar olmayan serilerde mi diye sorarsak tabi ki f1 ve renault derler.

  6. Başarıya acsiniz ama deneyim dediğiniz şeyde tam olarak burada başlıyor. Kendinizi göstermek için aracı deli gibi sureceksiniz sonra yarış disilar başlayacak. Neyse hayırlısı olsun ikinizede

    1. MARLon BROndo avatarı

      daha gençler abisi öğrenicekler.

      hacı şaka bir yana da renault hakikaten çok çömez bir takım kurdu. bu pilot kadrosuyla hiçbir yol kat edemezler.

      keşke biraz akıllı davranıp parayı basıp robert kubica , nick heidfeld , heikki kovalainen vitaly petrov gibi önemli isimlerden herhangi ikisini getirselerdi.

  7. MARLon BROndo avatarı

    mclaren gibi büyük bir takım şu haliyle bile yarın çıkıp ”yeni pilot almayı düşünüyoruz” desin, padok’un yarısından çoğu hatta f1 padoğu dışındakiler bile kapısında yatar.

    SEN KİMSİN YEEAAAA ????

    1. 14Sulonso (MP4-31) avatarı
      14Sulonso (MP4-31)

      Aynen oyle.

    2. McLaren daha iyisini her zaman bulur. Belki de Vandoorne daha iyidir. Onlardan daha iyi tanımıyoruz pilotları.

      1. MARLon BROndo avatarı

        ben bir ferrari fanı olarak McLaren gibi bir markaya isimli adamları yakıştırırım. şu anki piyasaya bakarsak bence en az rosberg, ricciardo, perez, grosjean gibi pilotlar gelmeli McLaren’e.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir