Fernando Alonso: İspanyol Şövalye


Yorumlar

“Fernando Alonso: İspanyol Şövalye” için 6 yanıt

  1. şanssız ve müthiş bir yetenek bana göre.

    doğru yerde ve doğru zamanda hiç olamadı

  2. Kariyer planlaması açısından şampiyonluklarından sonra bir türlü dikiş tutturamadı gitti. Şu anda Hamilton’ın kullandığı araçtan bir tane de ona verilmeli, adam hak ediyor.

    Not: Kendisini günahım kadar sevmem.

  3. Emekli olmadan 3. kez şampiyonluğu çoktan hak etmiş bir isim ama doğru zaman da doğru yerde olamadığı için bu şampiyonluk gelmedi Mclaren’da bu yakın zamanda gerçekleşecek gibi gözükmüyor şampiyonluk için Alonso’nun en güçlü şansı kazanabilecek bir araca entegre olmasıdır 92 yılında Williams tarihin en iyi araçlarından birine sahipmiş ertesi yıl 2 pilotu birden değiştiren Williams yine en dominant şampiyonluklardan birini kazanmış yani şuan ki Mercedes’te olası bir boş koltuğa Alonso oturursa kalitesini konuşturur elbet onun haricinde tekrar Ferrari’ye gideceğini(gidebileceğini) sanmam Rosberg’e bu sezon sonunda bye bye diyip Alonso’yu o koltuğa alsalar biz F1 fanları için gerçekten unutulmaz bir yıl olurdu sesi bile sorun etmezdik diye düşünüyorum 🙂

    1. Kadem Yasin Semiz avatarı
      Kadem Yasin Semiz

      düşük bir ihtimal ama keşke öyle olsa 2017 de Mercedes’te yarışsa kesinlikle kendine bile tur bindirir 😀 o zaman gridin sevilmeyen takımı mercedes her halde en çok sevilen takım olur. gerçi ferrari’yi geçemeseler de şuan ki popülaritelerinden yüz kat daha fanları olur. ama mercedes hamilton alonso ikilisini yarıştırır mı o ayrı. para ve başka sebeplerden dolayı.

      1. Hamilton-Alonso round 2 olacaksa bunu yapabilecek güce ve paraya sahip belki de tek takım Mercedes diye düşünüyorum 🙂

  4. Kadem Yasin Semiz avatarı
    Kadem Yasin Semiz

    Formula 1 de şampiyonluk çok önemlidir. Çifte dünya şampiyonluğu kazanmak ayrıdır. Ama vettel’in 4 hamilton’un 3 şampiyonluk kazanmış olması. Alonso gibi gridin en iyisi gösterilen yarışçının 2 şampiyonluk alması bu sporun trajediliğini gösterir. Umarım 3.şampiyonluğunu kazanırsın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir