2016 Repsol Honda RC213V Ortaya Çıktı

yazar:

kategori:

Repsol Honda, 2016 MotoGP sezonunda kullanacağı yeni motoru bugün tanıttı.

İki İspanyol şampiyon Marquez ve Pedrosa’nın kullanacağı yeni RC123V bugün Endonezya’nın Sentul Pistinde ortaya çıktı.

2012 yılında üretilen RC213V’nin geliştirilmiş versiyonlarını kullanan Honda, 3 dünya şampiyonluğu kazandığı motordan vazgeçmedi.

Pedrosa, yeni motorun mükemmel olmadığını itiraf etse de takımın ilk yarışa kadar ciddi bir gelişim kaydedeceği düşünülüyor.

Yeni RC213V’yi iki fabrika takımı sürücüsünün yanı sıra LCR Honda’dan Cal Crutchlow ve Marc VDS’den Jack Miller ve Tito Rabat da kullanacak.CbKg9vyW8AEefs2 CbKg9-yWwAAUOYQ CbKg27hW4AQXhoS.jpg large CbKg2nAWAAE07Sx.jpg large CbKg2xVXIAATsTI.jpg large CbKg3HgW8AAv2Nx.jpg large CbKg9eQW4AAK7fe CbKg9mgW4AA5B90


Yorumlar

“2016 Repsol Honda RC213V Ortaya Çıktı” için 5 yanıt

  1. valla testlere bakarsak yamaha ya rakip yok gibi.sezon başlasın bakalım stoner geldi ducati ne yapacak bu sezon bakalım.

  2. Ferrari Racing avatarı
    Ferrari Racing

    Ellerindeki mükemmel test pilotu Stoner’ı da kaçırdılar. Marquez test yapmayı bilmez o iyi bir tek tur pilotudur. Honda eğer ispanyol repsol şirketi bir lobi yapmazsa bu sezon ducati’nin bile gerisine düşebilir. Yamaha motorunun test verileri iyiydi. Muhtemelen yine Yamaha önderliğinde geçen bir sezon olacaktır.

    1. Stoner çok iyi bir motorcuydu. Kendisine göre MM93 onu istemediği için böyle oldu. Neyse onlar ayrı konu da kimse MM93 için tek tur pilotu diyemez. Dese de sadece komik olur.

  3. şu pedrosa,da ne buldular ne gördüler hala honda,da
    onun yerine aktif sporu bırakan noriyuki haga,yı getir daha başarılı olur
    hala pedrosa yarışıyor sakarlıktan düşmekten başka bişe yaptığı yok
    atak yapamaz kimseyi geçemez geri düştümü araki bulasın pedrosa,yı

    1. Pedrosa iyi bir ikinci pilot işte. MM93 ile aradaki farka bakınca Honda daha önceleri de şampiyon olacak motor yapmış ama pilotu yokmuş demekki diye düşünüyorum. Belki doğru değil ama durum onu düşünmeme neden oluyor. Pedrosa bazen gerçekten çok hızlı. Ama bazenle işler yürümüyor. Bi de çok şanssız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir