Horner “Toro Rosso Red Bull’u Yenecek”

yazar:

kategori:

Red Bull’un Takım Patronu Christian Horner, 2016 Formula 1 sezonunun ilk yarısında Ferrari’ye geçen küçük takımları Toro Rosso’nun kendilerini mağlup edeceğini söyledi.

Red Bull, Tag Heuer isimli Renault motoruyla mücadeleye devam edecek ancak küçük takımı Toro Rosso Ferrari’nin 2015 motorunu kullanacak.

Bugünkü tanıtımda konuşan Horner “Başımızı eğip sezonun ilerleyen dönemlerinde sürpriz yapmayı umacağız.”

“İlk yarının çok farklı olacağını biliyoruz. Mesela Toro Rosso farklı güç ünitesine geçerek 0.8 sn kazandı. Bu ciddi bir performans.”

“Biz de benzer gelişimi sezon boyunca umuyoruz. Sene başında evet, bizi yenecekler. Ancak sene içerisinde bunu değişeceğini umuyorum.” dedi.

Renault hakkında konuşan Horner “Performans eksikliğinin nerede olduğu ve neler yapmaları gerektiği konusunda daha iyi düşüncelere sahipler.”

“Daha fazla güven ve odaklanma var. Yaptıkları yeniden yapılanmayla birlikte artık daha fazla deneyimli kalite danışmanları var.”

“Bob Bell tekrar takımda ve onun Mercedes-Benz’den çok fazla deneyimi var. Ve aynı şekilde bir önceki Renault döneminden de.”

“Bu yüzden artık doğru alanlara odaklandıklarını düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

“Horner “Toro Rosso Red Bull’u Yenecek”” için 8 yanıt

  1. Acaba ilk yarışta Toro Rosso yu geride bıraktıklarında ne diyecekler,bunlar çok yüzsüz bir takım Renault çok büyük hata yaptı motor vermekle.Ferrari motoru o kadar iyiyse geçseydiniz tüm şartlarını kabul ederek.

  2. Madem öyle siz neden geçmediniz ferrari 2015 motoruna demekki var yine bi kolpaniz

  3. xtrabitracing avatarı

    Demek ki Renault kış arasında motora çivi çakmadı, Bob Bell’in getireceği güncellemeleri sezon içinde getirmeyi bekliyor. Bu doğruysa Red Bull boşuna ağlamıyor.

  4. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    yahu alayı kolpacı bunların Tororosso 2015 Ferrari şasisi gibi bi şasi cıkarabilecek mi ayrıca en son motoru verecek ama motor performansına etki eden yakıt yağ gibi bi sürü etken var

    Bu Redbulldaki çakallar her zmanki gibi kolpa peşindeler bence 🙂

  5. ricciardo ya yazık oldu

  6. MARLon BROndo avatarı

    iki sezon önce takvimde ki 19 yarışın 13’ünü elini kolunu sallaya sallaya kazanan takım, mucize olursa q3’e kalabilen takıma yenilicek heee ??

    F1 ÇOK TUHAF VE DENGESİZ BİR SPOR

  7. Bismillah daha sezon başlamadı be kardeşim 😀 Hemen renault’a sallamışsın 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir