Ricciardo “Toro Rosso Bizden Önde Olsa Bile Endişelenmeyeceğiz”

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo, 2016 F1 sezonunun başında küçük takımları Toro Rosso’ya yenilseler bile bunun felaket olmayacağını söyledi.

Bu sene Ferrari motoru kullanacak olan Toro Rosso’nun yaklaşık 1 sn motordan kazanması bekleniyor. Red Bull, Renault motoruyla seneye sıkıntılı bir başlangıç bekliyor ancak sezonun ilerleyen dönemleri için daha umutlu.

Ricciardo “Biz geçen seneye göre çok az gelişimle başlarsak, Toro Rosso ilk bir kaç yarışta bize göre daha rekabetçi olur.”

“Bizim önümüzde olmaları imkansız değil. Ancak ene ilerledikçe bizim daha çok gelişim alanımız olacak ve açıkçası biz daha büyük bir takımız.”

“Onların önünde başlarsak bu gerçekten iyi bir işaret olur ancak Melbourne’de onlar bizim önümüzde olsalar bile cesaretim kırılmayacak.”

“Hiç bir şey için heyecanlanmaktansa, Melbourne’de her şey düşündüğümüzden daha iyi olursa ve iyi sonuç alırsak bu bonus olur.” dedi.

 


Yorumlar

“Ricciardo “Toro Rosso Bizden Önde Olsa Bile Endişelenmeyeceğiz”” için bir yanıt

  1. Bizim önümüzde olmaları imkansız değil. Kesinlikle imkansız değil örnek 2015 F1 sezonu ilk yarışlar STR-RBR’den hızlıydı bunu herkes gördü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir