Schumacher Mercedes'in Hızına Güveniyor

yazar:

kategori:

Günü beşinci en hızlı isim olarak tamamlayan Schumacher, cadde pistinin karakteristiğinin Red Bull gibi takımların büyük farklar açmasına engel olduğunu belirtti.

“Monako’nun sürüş yapmak için çok özel bir yer olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Özellikle de uzun sürüşlerde pistin ritmini yakaladım ve otomobilin kontrolü oldukça makul durumda olduğundan cumartesi günü için kendimize güvenebileceğimizi düşünüyorum.”

“Şu anda diğer pistlerde açıkça hız avantajı olan diğer takımlar burada o avantaja sahip değiller. Bu yüzden gridin tamamı birbirine daha yakın oluyor ki bunun da gerçekten ilginç bir sıralama seansına yol açacağını düşünüyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum.”

Schumacher’in takım arkadaşı Rosberg de ilk seansta süspansiyon nedeniyle zaman kaybetmiş olsa ilk günden memnun ayrıldı.

 

 


Yorumlar

  1. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Umarım iyi bir sonuç alacağız.Moral ve motivasyon için Schumi' nin buna gerçekten çok ihtiyacı var.Bekliyoruz.

  2. Burada Schuminin podyuma cıkacagını düşünüyorum.Daha önce eski şasi ile viraj cıkıslarında problem oluyordu anladıgım kadarıyla bu problem ortadan kalkmıs.Mercedes orjinal aracı kullanacagını acıklayınca Schuminin Cokta parlak bir yarıs gecircegini düşünmüyordum ama Bu acıklamasından sonra podyum sansımızın olduguna inanıyorum.Rosbergle beraber ilk 5'te yer alırsak cok iyi olacak.Monacodada gerilerde kalırsak bu seneden umudumu keserim.Umarım haftasonu rekabetçi oluruz

  3. efendimayin  avatarı

    Michael bence ilk üçe oynayacak ritmini buldu.

  4. Uzun sürüşlerde Alonsodan sonra en istikrarlı zamanları çıkartık. Birazda tek turluk performansımızı artırdığımızda podyumdan uzakta olmayacağız.

  5. Eray Parlak avatarı

    bizde sana güveniyoruz efsane …

  6. burada Alonso ve Schumacher arasında bir kapışma olmasını çok isterdim gerçekden.Burası çok özel bir pist ve burada kazanmak çok değerli.Schumacher de bu pisti ezbere biliyor ve yarış için şanslı görüyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir