Hamilton: "İlk Seansta İşbirliğinin Önemi Büyük Olacak"

yazar:

kategori:

20 dakikalık ilk seansta 2.25 mil uzunluğundaki pistte toplamda 24 araç yer alacak ve pilotlar trafik konusundaki endişelerini sürdürmeye devam ediyorlar.

Perşembe günündeki antrenmanların ardından Hamilton, pilotların gerekli olduğunda birbirlerine yardım etmeleri gerektiğini söylüyor.

“Neler olacak bilemiyorum ama her şeyin saygı sınırları içerisinde olabilmesini umuyorum. Tabii ki herkes iyi bir tur atmak ister ve umarım hepimiz bunu başarabiliriz.”

“Bugün bunu yapmayı başarabildik, bu yüzden imkansız değil. Ama birçok pilotun turu heba olacak ve işler gerçekten zor olacak. Pilotlar brifinginde görüşüp, yapabileceğimiz en iyi işi yapmak için birlikte çalışmalıyız.”


Yorumlar

  1. kingofspain avatarı

    Bir olay olsunda avantaj sağlayalım diyenlermi yardımcı olacak öndekilere ?

  2. evet bugün dikkatimi çekti. pilotların attıkları boş turlarda bile çok yavaşlamadıklarını gördüm, yani arkadan gelene sorun olmasın diye, örneğin piste çıkış turunda da olabildiğince hızlıydı herkez.

  3. hızlı araçların, yavaş araçlarca yaratılacak kargaşa ortamında kötü zaman turu atmasını amaçlayarak geride kalmalarını planlayan pilotlar ve takımlar olduğu sürece, yapılacak brifing sabaha kadar da sürse bir sonuç çıkmaz. ve böyle bir ortamda saygı beklemek hayal olur. "gelin ata binmiş, ya nasip demiş" tarzıyla yaklaşıp iyi bir tur atabilmek için deli gibi zorlayacak hızlı pilotlar. bu arada kimin başı yanacak, bekleyip görmekten başka yapacak bir şey yok maalesef. bu duruma zemin hazırlayan ve sıralama formatını (bu yarış için) değiştirmeyen zihniyete de yuh diyorum ama ne fayda. adamlar bildiğini okumakta ısrarlılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir