Kubica: "Her Şey Olabilir"

yazar:

kategori:

Polonyalı pilot, hem orta sertlikteki hem de süper yumuşak lastiklerle attığı istikrarlı turlarla Monte Karlo caddelerindeki antrenmanların göze çarpan isimlerinden biriydi.

Yarın araca monte edilecek yenilenmiş ön kanatla daha iyi bir performansın beklenmesi ile Kubica, şansının olabileceğini düşünüyor ama sıralamadan en iyi sonuçla çıkması gerektiğinin de farkında.

Kubica: “Araç antrenmanda iyiydi ve herhangi bir büyük sürpriz yoktu. Gelişecek bir kaç şey var ama üzerine çalışmak ve bir çözüm bulmak için Cuma günü yeterince zamanımız var”

“Her şey olabilir, özellikle de Monako’da. Ama ayrıca işler çok çabuk da değişebilir”

“Aracı geliştirmeyi umuyoruz, ama pist çok hızlı bir şekilde değişiyor. Bu yüzden doğru zamanda doğru dengeyi bulmanız gerek. Bu da kolay değil. Bu yüzden pistteki değişimi iyi izlemeli ve sıralama için değişiklikleri iyi tahmin etmeliyiz.”

Kubica ayrıca Renault ile kendisine güveniyor.

Kubica: “İlk seansta güvenim iyiydi. Normal olarak güven kaybı yaşamam diye düşünüyorum, özellikle de iş cadde pistlerinde sürmeye geldiğinde. Ama Monako’da işler çok çabuk değişir. bu yüzden aracı, doğru zamanda en iyi aralıkta tutmalıyız, yani sıralamada”

Polonyalı pilot, şu anda kadar en çok konuşulan konulardan biri olan trafiği düşünerek zaman kaybetmeyeceğini belirtti.

Kubica: “Monako’da (trafik) oldukça aldatıcı. Ama dürüst olmak gerekirse antrenmanda çok kötü değildi”

“Yeni araçları süren çocuklar için araçları pistte tutmanın kolay olmadığına inanıyorum. Artı pist darken yoldan çekilmek de onlar için kolay değil, tabi bizim için de öyle. Ama bu konuda çok konuşmamalıyız. Olan bu sonuçta”


Yorumlar

  1. ben derimki bu seneki monaco çok su kaldırır.yeni takımlar bol bol arıza yapabilir ve kazalar daha çok olabilir kaçış alanlarıda olmadığından bol bol güvenlik aracı izleyebiliriz muhtemelen.
    tahmin yürütmekte çok zor.

  2. kubica antremanlarda cok hizli gorundu. podyum hatta galibiyet muhtemelen ondekiler sorun yasarsa.

  3. Sir Jack B.  avatarı

    En büyük süprizi Kubica'nın yapmasını bekliyorum ben. Sanıyorum en kısa araç Renault. Eğer ciddi bir sıkıntıları yoksa podyum belkide zafer için önemli bir aday olacak Kubica. Özelliklede yağmur yağarsa. Yağmurlu 2008 yarışında hata yapmayan tek pilottu ve kazanabilecek kadar hızlıydı. Buna rağmen şans Hamilton'a gülmüştü.

  4. hadi kubika burda senden podyum istiyorum alansoyla beraber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir