Vettel Yarış İçin Umutlu

yazar:

kategori:

Vettel, geçen haftaki İspanya GP’nin ardından Monako’daki sıralamada da takım arkadaşına geçildi.

Alman pilot, Webber’in 0,4 saniye gerisinde 3.lükle yetinmek zorunda kaldı.

Vettel: “Yine de ileri yönde bir adım attığımızı düşünüyorum. Ama muhtemelen yarışta, sıralamaya göre işler daha iyi olacak. Şimdi üçüncüyüz. Eğer ilk virajda kaza yapmazlarsa yarın önümüz pek boş olmayacak.”

“Asla ne olacak bilemezsiniz. Çok şey değişebilir, özellikle de geriden gelenler sayesinde (yavaş araçlarla). Yani bekleyip göreceğiz”

Red Bull pilotu, sadece 10 aracın piste çıktığı son sıralama seansındaki trafik karşısındaki şaşkınlığını da saklamadı.

Vettel: “Büyük sürpriz oldu. Sadece 10 araç olmasına rağmen trafik yaşandı. Bu da lastikler için ideal değildi. Önümüz açılınca onları kullanamadım”

“Her şey hesaba katıldığında Mark’ın söylediği gibi iyi bir sonuç oldu. Bu yüzden takıma ve Renault’u tebrik etmek gerek. Motor gücü açısından bazı eleştiriler olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen en güçlü motor olmadığını biliyoruz ama elbette ki burada sürülebilirlik daha değerli”

“Yarın uzun bir yarış olacak, çok şey değişebilir. Önde olmak güzel, neler olacak göreceğiz”


Yorumlar

  1. kingofspain avatarı

    Kadir Çam,olay laflarında.O laflardan sonra dikkatimi çekti parmak.Belkide sen haklısın.Bence Webber daha iyi.

  2. Kesinlikle Kimmppa..Eğer bir pilota karşı antipatiniz bile olsa objektif olmak için bunu yorumlarınıza taşımamanız gerekir.Alonso'da kazandığı zaman boynuz işaretleri, aracın üstünde oynamalar yapıyordu.Belkide kimilerine göre o hareketler alonso'yu antipatik hale getirdi, belkide böyle düşünenler oldu ama pilotun kendi kişisel duyguları olduğu için kimse imalı yorumlarda bulunmadı.Maksat alonso'yu kötülemek değil, kendi pilotunuza gösterdiğiniz saygının en azından birazını antipatik bile buluyo olsanız diğer pilotlara göstermek.

  3. kingofspain avatarı

    Ben adı geçen pilotların,yada diğerlerininin mor oldum,çingene pembesi oldum,aya çıktım,gösterdim,aldım verdim ben hepinizi ezdim,hepsini üfürdüm,hiç birine ihtiyacım yok,nane nane arabam şahane hoppa hoppa diye sevindğini görmedim,duymadım.Tabi hareket yapacak,ancak Vettel kendini bu sözlerle antipatik yaptı bence özellikle bu sezon.Kendisi geçince poker surat ,geçilince freddy kruger görmüş gibi tavırlar.Seviyorsanız birşey diyemem,sadece bu lafları söylediği için antipatik buldum veya buldular.

  4. @ Kadir Çam +1

    Kesinlikle sana katılıyorum.Schumi zıplarken sorun olmuyor Alonso yarışı kazandıktan sonra (Renault'ta iken)o meşhur hareketleri ile sevinince sorun olmuyor ama Vettel'e gelince her şey değişiyor.Herkes aynı şekilde sevinmek zorunda değil pilotların karakterleri farklı bir kere =9

  5. Artık sıktı bu parmakta parmak mevzusu!! Vettel 23 yaşında genç bir pilot ve önünde uzun yıllar var.Yüzü size belki eskimiş olabilir ama hala toy klasmanına girebilecek kadar genç.Kendileri toro rosso'da yaptıklarıyla balon-şişirilme bir pilot olmadığını kanıtlamış ve ayakta alkışlanmıştı.Şimdi sizin desteklediğiniz pilotu geçip sevinince antipatik duruma düştü.Rakibini geçince bunu bir şekilde dışarı atıyor bunda ne var anlamadım ?? Schumi'de kazanınca podyumda zıplıyordu.Ne yapalım schumi'ye zıplama antipatik mi görünüyorsun diyicez ? Pilotlar kazandıkları yarışlardan sonra içlerinde ki zafer duygusunu bir şekilde dışarı vuruyorlar bu kadar basit.Her vettel konusunda parmak lafını görmek sıkıcı.

  6. kingofspain avatarı

    Yanlız o parmak hareketini yaparken kendisinide belden bir hareketle ileriye atıyor ve parmağını titretiyor.Gerçekten rahatsız edici bir hareket.

  7. vettel'den haz etmesem de, dediği doğru. anlamsız şekilde son dakikalarda trafik arttı. daha iyi bir derece ile bitrebilirdi bugün, aracın performansına bakarsak.

    yine de, vettel'in "poker surat" dediği webber pole'yi aldı. ve parmak görmediğimiz için mutluyum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir