Rosberg, Schumacher'den Özür Diledi

yazar:

kategori:

Michael Schumacher’in sıralamaların ardından verdiği demeçte, Rosberg tarafından engellendiğini belirtmesinin ardından Rosberg de, “Ondan özür diledim çünkü yaptığımın ideal olmadığının farkına vardım.” diye konuştu.

Öte yandan Brackley merkezli takım Monako’da radyo ve GPS sistemlerinin çok iyi çalışmadığını kabul ederek hatasını dile getirdi.

Takım patronu Ross Brawn, Michael Schumacher’in bu olaya çok kızdığını dile getirdi ancak ardından, “Ona ne olduğu anlattığımda bizi anladı, sadece üzgündü.” diye devam etti.


Yorumlar

  1. Rosberg fazla ileri gitmeden seviyesini bilirse iyi olacak.Unutmasınki Mercedes kadar güçlü takım bir elin parmakları kadar dahi yok. Williams daRubens in bile gerilerde kaldığını düşünerek daha mantıklı yaklaşıp ve MSC ye yardımcı olarak aracın gelişimini sağlamalılar.Araç gelişipde mücadele edebilecek kadar oldukdan sonra herkes istediği kadar mücadele edebilir.Biz Mercedes taraftarları bunu söyleyebildikden sonra pilotların daha mantıklı davranması gerekir.Takımımın ilk senesi diyerekden iç dünyamda hiçbir eleştiri yapmazken beklentim ilerisinin iyi olacağı içindir.

  2. Rosberg fazla ileri gitmeden seviyesini bilirse iyi olacak.Unutmasınki Mercedes kadar güçlü takım bir elin parmakları kadar dahi yok. Williams daRubens in bile gerilerde kaldığını düşünerek daha mantıklı yaklaşıp ve MSC ye yardımcı olarak aracın gelişimini sağlamalılar.Araç gelişipde mücadele edebilecek kadar oldukdan sonra herkes istediği kadar mücadele edebilir.Biz Mercedes taraftarları bunu söyleyebildikden sonra pilotların daha mantıklı davranması gerekir.Takımımın ilk senesi diyerekden iç dünyamda hiçbir eleştiri yapmazken beklentim ilerisinin iyi olacağı içindir.

  3. Aferin abisinden özür dilemis.E tabi daha ondan ögrenecegi cok sey varken bu fırsatı kacırmak istemez.

  4. Oyle yada boyle Rosberg Schumiyi kiskanmaya basladi.Ama yinede efendi efendi dir.

  5. _bianconera_  avatarı

    Aferim Rosberg'e efsanenin ağırlığının farkında..

  6. kingofspain avatarı

    Aslında Nico yu tutması kötü değil.Hatta güzel.Ama Schumi ye neden karşı onu anlamadım.

  7. bulamaaaaz.

  8. Kızarda şimdi Nico'ya. Aman görmesin. 🙂

  9. jet man bu cevap sana. Umarım sen de bir gün doğruyu bulursun 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir