Whitmarsh, Massa'nın Ceza Almamasına Şaşırdı

yazar:

kategori:

Felipe Massa, sıralamaların son bölümünde Mclaren pilotu Jenson Button’ı engellemişti ve Brezilyalı sürücü bunun kasıtlı olmadığını açıklamıştı.

Massa’nın olayın ardından ceza alması bekleniyordu ancak bu olmadı.

Whitmarsh “Hakemler, Massa’nın Button’ın yolundan çekilmek için elinden geleni yaptığına karar verdiler. Ancak onun elinden gelenin en iyisi yeteri kadar iyi değildi.” dedi.


Yorumlar

  1. mert merter avatarı

    dünde dedim kasit yoksa olay orda bitmeli ilerleyen yarislarda görecegiz standart ciftmi tekmi :))

  2. Evet bence de bu tip olaylarda kuralın uygulanmasında standart tam olarak sağlanamıyor. Bu ara da renocuların fia sı "ferrari internetional assists" di ya da assistence …

  3. Saçmalık ya tam olarak cifte standart , her zaman bu ferrariye böyle olmuştur.

    Alonso 2006 da şampiyon oldugundada Monzada 100 metreden az mesafe var diye ceza yemişti sanırım burda resmen massa buttonu durduruyor ama yok o yol vermeye çalışmışmış , bi bu işleri bıraksın Hamilton 2008 de malezyada aracı kenara çekmişti geçmesi için ona ceza veren fia , bu olaya nasıl vermiyor anlamak pek mümkün değil

    Birde Renonun Fia ya verdigi bir isim vardı Ferrari İ… A … çok komikti hatırlayan var mı ? 😀

  4. sıralamalardaki en şanssız isim button dı. bir türlü aralık bulamadığı için q3 e kalacak turu bile son anda attı. massa nın engellemesi hem o turunu -ki çok iyi zamanlarlar geliyordu- hem de bir sonraki turunu mahvetti.

  5. Futbolda foul olunca sarı karttan bilerek yapmadım diyerek kurtulunduğunu hiç görmedim şu güne kadar kural kuraldır sonuçta. Aynısı F1 de geçer li değil anlaşılan.

    Şimdi bazıları çıkar der Lewis e vermediler birtürlü niye Massa ya versinler diye. O zaman da söyledim Lewis ceza alıcak bişey yapmadı diye hala da arkasındayım.

    Ayrıyetten yanlış yanlışla düzeltilmez.

  6. Zaten almıyacak.Massa kasıtlı değildi.Button u görür görmez gaza bastı zaten…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir