Brawn "Her Şeyi Berbat Ettik"

yazar:

kategori:

Brawn’ın sıralamalardan beklentisi oldukça fazlaydı ve takımın bu senenin en iyi sıralama sonucunu alabileceği konusunda iyimserdi.

Brawn “Sıralamaların ardından oldukça sinirliyim çünkü tüm hafta sonu boyunca çok iyi bir aracımız vardı ve takım olarak Q3’te iyi bir performans sergileyemedik.”

“Nico’nun aracını garajdan çıkarırken sorun oldu. İstediğimiz en son şey iki aracı aynı anda piste çıkarmaktı bir kaza olursa her iki araç buna yakalanabilirdi.”

“Bu yüzden onları ayırmayı planlamıştık ancak Nico’nun aracını çıkarırken sorun yaşadık ve o, garajdan 20-30 sn geç çıktı. Ardından iki araç arka arkaya geldi.”

“Bununla birlikte Nico Rubens ve Michael’in arasında kaldı ve takım olarak bu durumu iyi kontrol edemedik.”

“Michael kızgındı ancak ona olanları açıkladıktan sonra biraz anlayışlı oldu. Ancak yine de hepimiz sinirlendik çünkü burada aracımız iyiydi ve Q2’de de gördünüz gayet iyi görünüyorduk ancak her şeyi berbat ettik.” dedi.


Yorumlar

  1. Valla dünden beri moralim bozuk yani o kadar hızlıydık Q2 de Redbulldan da kubicadan da.Yani son ana kadar neden iyi derece gelmedi ve iki mercedesin birbirini engellemeside ne demek anlamıyorum gerçekden tam bir hayal kırıklığı yaşadım polü beklerken.İnşallah yarışta her şey farklı olur

  2. Mercedes seans başlar başlamaz çıkması lazımdı bir pilotla.Kubicanın yerinde Schumacher olsa aynı dereceleri yapabilirdi yada Rosberg.Takımın seansa geç çıkması ve artan trafik iyi bir sıralamayı engelledi

  3. Nico ilk sıraya yerleşebilirdi q2 de gerçekten iyiydi Schumi ise bence yapabileceğinin maksimumunu yaptı bu haftasonu Nico daha hızlı görünüyor ama yarış elbette süprizlere gebe…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir