Toro Rosso’nun Hedefi İlk 5

yazar:

kategori:

Toro Rosso’nun Takım Patronu Franz Tost, bu sene Ferrari motoruna çok geç olmuş olmalarına ve geçen seneki motoru kullanacak olmalarına rağmen ilk 5’te olmayı hedeflediklerini söyledi.

Geçen sene de benzer sonuç hedefleyen Toro Rosso, Renault motorunda yaşadığı sorunlarla bunu pek başaramadı.

Tost “Bu sene de hedefimiz ilk 5. Geçen sene bunu başaramadık çünkü dayanıklılık sorunları bunu engelliyordu. 12 kez yarışı tamamlayamadık: ikisi pilotlarımız yüzünden, geri kalanı ise takım yüzünden oldu.”

“Umarım bu sene tüm yarışlarda damalı bayrağı görürüz. Ve bunu başarırsak o zaman takımın ilk 5’te yer alabilecek pozisyonda olacağına eminim.”

“Yeni aracımız STR11’in rekabetçi olduğunu düşünüyorum. Aerodinamik açıdan aldığımız tüm veriler iyi sonuçlar gösteriyor.”

“Aynı zamanda Ferrari’yle olacağız ve bu performans olarak gelişmemizi sağlayacak. Bunun yanında  geçen sene iyi performans göstermeyi başaran iki üst yetenekli pilotumuz var.”

“Artık deneyimliler ve ikinci sezonlarını geçirecekler. Tüm yarış pistlerini, takımın nasıl çalıştığını ve F1 hayatını biliyorlar. Bu yüzden onların tarafından da gerçekten iyi performans bekliyorum.” dedi.


Yorumlar

“Toro Rosso’nun Hedefi İlk 5” için 2 yanıt

  1. Sezonun ilk yarisinda renaultlar gelişene kadar sürpriz yapabilirler ama yilin ikinci bölümü zor tabii

  2. 2016 Mercedes motorlu 4 araç ve Ferrari var. Süpriz olursa da Mclaren ve Redbull. Artık üst sıralar küçük takımlar için sıkıntı. İlk 5 çok iyimser.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir