"Şampiyonluk Mücadelesinde Webber Öne Geçiyor"

yazar:

kategori:

Bu görüş, Mercedes GP’nin yedek pilotu Nick Heidfeld’e ait.

Webber, puan tablosunda hâlâ takım arkadaşı Vettel’in gerisinde ancak Avustralyalı sürücünün son yarışlarda sıralamalarda elde ettiği üstünlük ve Barcelona’daki üstün galibiyet mücadeleyi sıkılaştırdı.

Sıralama mücadelesinde ise iki pilot 3’er pole pozisyonu ile eşit durumda.

Heidfeld “Sebastian’ın ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz ancak artık Mark onu geride bırakıyor. Bu onun 3. pole zaferi.”

“Gittikçe dünya şampiyonluğu mücadelesinde favori oluyor.” dedi.

Gerhard Berger “Harika olan şu ki hâlâ bir sürücü burada çok büyük farklar atabiliyor. Şikanda Webber gerçekten çok iyi, agresif ve hızlı. Bu sadece araç sayesinde değil, pilot farkıyla da ortaya çıkıyor.” dedi.

3 kez dünya şampiyonu olan niki Lauda ise “Şu anda Webber neredeyse yenilmez.”

“Vettel’in en büyük düşmanı bir anda, benim Mclaren’de Alain Prost’la yaşadığım gibi takım arkadaşı oldu.” dedi.


Yorumlar

  1. tıpkı bazı pilotlara haddinden fazla değer verildiği gibi bazıları da haddinden fazla küçümseniyor. basın bazıları için fazla gaz veriyor, bazı arkadaşlar da çok çabuk gaza geliyor. webber, button ağzıyla kuş tutsa yaranamaz, vettel iki senedir altındaki aracın hakkını verebilmiş değil, yaptığı hatalarla verdiği puanların hesabı yok. ama "geleceğin şumisi"

  2. Webber neden şampiyon olamasın? İlk önce adam kazma değil. Minardi ile ilk yarışında puan çıkarabilmiş biri. Ki önündeki araçlar kaza yapmış olabilir ama arkasında bir Toyota kovalarken puanı aldı.

    http://www.youtube.com/watch?v=frE-8EFO0h4&feature=related

  3. efendimayin  avatarı

    Merak etme vettel varken olamaz.

  4. @ Yusuf Hitay bu hakareti söyliyecek güveni kendinde nerden buluyorsun ?? Sen bisiklet süremiyorken f1 pilotlari 300 km/h ulaşıyorlar.Çok büyük çabalarla buraya gelmişler ki ben webber'in F1'e gelene kadar sponsor bulmakta ne zorluklar yaşadığını biliyorum.Ne olursa olsun chandok veya senna bile olsa hiç bir pilota kazma diyemezsin !

  5. Ertan Akkaş avatarı

    ''webber kazması'' bu nasıl bir tabir arkadaşım. Bence biraz seçici olmalısın.

  6. Yusuf  Hitay avatarı

    webber kazmasıda şampiyon olursa artık f1'i takip etmem.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir