Çifte Puan Force India'yı Sevindirdi

yazar:

kategori:

Adrian Sutil: “Bugün bizim için çok iyi bir yarış oldu. Gridde 12. sıradaydım ama gerçekten harika bir kalkış yaptık ve ilk turda 2 sıra kazandım. Ardından iyi bir ilk pitstop yaptım ve orada bir sıra kazanarak 9.luğa çıktım. Daha sonra da kendi yarışımı çıkardım. Çoğu zamanda önümdeki ve arkamdaki araçlarla aranın çok olması ile yalnız bir yarış geçirdim. Bu yüzden yarışın büyük bölümünde kendi tempomu ayarladım. Tutunma seviyesinin arttığı sonlarda iyi bir dengeye sahiptim. Bu yüzden bugünkü her şeyden oldukça memnunum. 9.luk ve bir kaç puan… Dünkü sıralama ardından bu sonuçla oldukça tatmin olabiliriz.”

Tonio Liuzzi: “Bir çok güvenlik aracı süreci ve kaza nedeniyle oldukça zor bir yarıştı. Ama bu tip şartları seviyorum. Kalkışın ardından 9. sıradaydık ama lastik değişimi için bir kaç tur erken pite geldiğimizi düşünüyorum. Böylece pitler sonrasında Adrian bizi geçti. Ama yakım olarak her iki araçla da puan aldığımız için memnun olabiliriz. Takım morali için iyi oldu. Bu tip sonuçları gerçekten hak etmiştik ama bazı nedenlerden dolayı bunu ilk kez yaşadık. Bu sadece başlangıçtı. Bunu, sezonun geri kalanına da taşımalıyız. Fabrikada iyi bir iş çıkarıyoruz ve şimdiden sonra gelecek için iyimser olabiliriz.”


Yorumlar

  1. force india adina cok sevindirici. sanirim bu sezon ilk defa 2 pilotu ile birden puan aliyor. darisi sauber'in basina 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir