Kovalainen Performanstan Memnun

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen: “Baştan beri muhteşem bir yarıştı. (GA sonrası) Yeniden başlarken lastikleri ısıtmakta biraz sıkıntı yaşadım ama her şeyi çalıştırır çalıştırmaz neredeyse Renault ile tempoyu yakalıyordum. Çok zorluyordum ve araç muhteşemdi Denge gerçekten iyiydi. Yarış dışı kalmadan hemen önce yönlendirmede hizanın olmadığı, eğri olduğunu hissediyordum. Sağa virajlarda sona kadar direksiyonu çeviriyordum, tünelde bile. Artık güvenli olmadığını hissettim. Monako’da risk alamazsınız. Bu yüzden garaja döndüm. Mekanik bir meseleydi ama buna rağmen günümden gerçekten memnun kaldım. Yeni takımların en iyisi olduğumuzu tekrar gösterdik. Bir sonraki gruba yaklaştık. Bu yüzden hamle yapmaya devam etmeliyiz.”

Jarno Trulli: “Benim için harika bir hafta sonu değildi. Pitstopta bijon tabancasında bir sorun yaşadıktan sonra HRT’lerin arkasında takıldım ve geçiş için yer aradım. Son turda ikinci ve üçüncü sektörde Karun yavaşlamış göründü ve Rascasse’de kapı açtığını gördüm. Bu yüzden oraya girmek istedim ama temas ettim. Olan buydu: yarışın sonu. Bir yarış kazasıydı. Ama takım olarak doğru yönde gittiğimizi hissediyorum. Türkiye’ye gittiğimizde artık kötü şansımı geride bırakmak istiyorum”


Yorumlar

  1. brezilya'da kaza sonrası trulli'nin sutil'i gırtlakladığını hatırlayınca, isterdim ki chandok da trulli'ye şöyle bir kafa göz girsin. çizgide dönemeyeceğini bildiği halde kendini içeri attı, aracın arkası momentum nedeniyle çizgiyi tutturamadı ve dışarı uçup chandok'un üstüne çıktı. sonra da kalkmış "yarış kazası". neyse ki chandok'a bir şey olmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir