Hamilton: "Red Bull Monako'da Gezinti Yapıyordu"

yazar:

kategori:

Ancak Hamilton, takımının Red Bull’u yakalayıp, onlara zor anlar yaşatacağına da inanıyor.

Reuter’e yaptığı açıklamalarda İngiliz pilot, “Hâlâ gerçekten çok öndelerdi. Çok hızlılar. Yarışta hiç zorlamadılar bile, zorlamıyorlardı. Onlar için çok kolaydı… ama bir noktada onları yakalayacağımızı biliyorum, sonra da onlarla yarışacağız. Daha fazla böyle kolay yarışlar çıkaramayacaklar.” diye konuştu.

Mark Webber pazar günü elde ettiği galibiyetin ardından pilotlar şampiyonasında liderlik koltuğuna oturdu. Gelen dublenin ardından takım da markalarda ilk sıraya yükseldi.

Hamilton, gelecek yarış olan Türkiye’de birbirlerine daha yakın olacaklarını ancak mucizevi bir değişim de beklemediğini belirtti.

“Umarım onlarla mücadele edebiliriz. İşlerin seyri değişmeli. Fabrikadakiler rüzgar tüneli verilerinden bir şeyler elde edebilirler ve biz de nu gelecek yarışta kullanacağız.”

“Her ne kadar öyle olacağı konusunda şüphelerim olsa da bunu yapabilmek için her gün dua ediyorum ama bu sporda ne olacağını asla bilemezsiniz.”


Yorumlar

  1. mert merter… ilk kez takdir ettim bir yazını.Bizlerin F1 a bağımlılığı olan seyir zevki başka zevklerin oluşmasıyla üst düzeye ulaşabilir.Eskiden, McLaren kazanınca çok zevk alıyorudum. Ferrari sürekli kazanan takımdı ve takımmın kazandığı bir kaç yarış bana çok zevk veriyordu.Alonso kazanınca zevk alıyorum ama başkalarıda yarış kazanınca izleme zevkim artıyor.

  2. mert merter avatarı

    ARKADASLAR
    H ep bir takimin bir kac sezonu domine etmesinden sikayetci deyilmiydik iste size heyecan gecen yil BrawnGP sampiyon oldu bu sene RetBul GP SENEYE neden bir baska takim olmasin hep McLaren,Ferari arasindami gececek sezon RetBuL bu ise cok para yatirdi bu yilda karsiligini alsinlar gecen üc bes sene onlarda cok gerilerdeydi calistilar haketdiler TEBRiKLER;Haaa arkadan McLaren veya ferari yetisir mücadele kizisir baska mesele Aslinda puan tablosuna bakarsak sezon yeni baslamis gibi yukardaki 3 takimda gerideki iki takimda zorlasin RetBuL u yoksa sampiyon olurlar bizde alkislariz….

  3. mehmet ceviz avatarı

    heyecan için 3 umut
    1-red bull dayanıklılık sorunu(hiç istemem)
    2-macca nın lewisle zorlayacak bir seviyeye gelmesi
    3-ferrarinin alonsoyla zorlayacak seviyeye gelmesi
    inşallah son iki tercih olur.

  4. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    umut fakirin ekmeğidir bizde sabırsızlıkla bekliyoruzzzz gelişmeniziii

  5. fernando alonso avatarı
    fernando alonso

    98 – 99 hakinen schumi 05 – 06 alonso -kimi schumi, benim icin heyecanlı sezonlardı

  6. fernando alonso avatarı
    fernando alonso

    rekabet bitti !! hic bir zaman 98-98 ve 05-06 sezonlarındaki rekabeti goremeyecegim diye korkuyorum !!

  7. kingofspain avatarı

    Geçen seneki Brawn gp nasıl zorlandıysa,bu senede Redbull için kolay olamayacak.Şu sıralama sorununu bi çözebilse diğerleri.

  8. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    Allahtan umuut kesilmez:))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir