Whitmarsh "Mclaren Doğru Güce Sahip"

yazar:

kategori:

Mclaren Mercedes pilotları Lewis Hamilton ve Heikki Kovalainen Avustralya’da ilk defa takım arkadaşı olarak piste çıkacak.

Takım yarışlara dönmek için sabırsızlanıyor ve takımın CEO’su Martin Whitmarsh performans olarak istedikleri yerde olduklarını söyledi.

Whitmarsh "Takım MP4 23 iiçin hazırlanan kış programını tamamladı ve hatta bu programı aştı. Araç geçen sene Brezilya’da kullandığımız araçtan % 90 daha fazla yeniliğe sahip ve yoğun çalışmalarla gride yetiştirilmesi için Woking, Brixworth ve Stuttgart’ta çalışan 1000 kişinin eseri."

"2007 takım için ilginç bir sezondu: Kimse bu kadar başarılı olacağımızı tahmin etmiyordu. Hepimiz şu anda yeni mücadeleye hazırız. Şu anda takım içerisinde, özellikle pilotlarımız arasında fantastik bir atmosfer var. Beraber iyi çalışıyorlar, birbirlerini seviyorlar ve birbirlerine ne kadar saygı duyduklarını görebilirsiniz. En önemlisi ise birbirlerini geride bırakmak istiyorlar ve biz de bunu istiyoruz. "

"Heikki bizim için yeni bir pilot ancak o kolay sevilebilen, akıllı ve yetenekli birisi. Takım içerisinde çoktan iyi bir ilişki kurdu. Testlerde çalışmalara bakarak iyi bir sezon geçirmeyi umut ediyoruz."

"2008 sezonunu şampiyon olarak tamamlamak isteyen Lewis ve Heikki gibi 2 yarış pilotuna sahibiz. İlk senesinde başardıklarından sonra doğla olarak Lewis 2008’in favorileri arasında yer alıyor. Heikki takıma çok muhteşem uyum gösterdi ve herkesle çok iyi çalışıyor ve kazanma kapasitesi var."

"Her sezon yeni bir dönemdir, pilotlarımız, takım ve teknoloji partnerlerimiz yarışlarda en iyi ekipmana sahip olmayı garantilemek için çok büyük çalışma yapıyor." dedi.


Yorumlar

  1. umarız vede şansda yanımızda olur..

  2. Önemli olan gücü kullanmak. Bu sefer umarım kullanırız.

  3. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Kovalainen'ne başarılar diliyorum.Umarım şansı yerinde olur ve tüm yeteneklerini ortaya koyabilir.O iyi bir pilot.

  4. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Ferrariyi savunan arkadaşlar ferrarinin yönetim kurulunda veya f1 in içinde bizzat yönetim kadrolarında bizzat bulundunuzmu merak ediyorum ;mclaren şayet %100 suçlu olsaydı şu anda buralarda mclaren hakkında yazı bulamazdınız ,ferrari de her söyladiğinde haklı olsaydı ferrariyi susturamazdınız onun için o konuları boş verelim derim 4 gün sonra antremanlar 5 gün sonra antreman ve sıralamalar 6 gün sonra yarış evet sezon başlıyor herkese iyi seyirler

  5. ferzan bize tencere dibin kara demişsinde sizinki bizden kara :))

  6. sizin stepney gibi kac adamınız var.Kendi takımını satan! yeni sezonda başarılar

  7. o bin kisinin icinde coughlanda var.biliyorsunuz stepney kankasi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir