Horner: "Webber ile Anlaşma Konusunu Görüşmedik"

yazar:

kategori:

Avustralyalı pilotun Monako’daki zaferinin ardından Dr Helmut Marko, Vettel ve Webber ile yola devam etmek istediklerini kabul etmişti.

Christian Horner’ın ise pazar gecesi Mark Webber’in ünlü menajeri Flavio Briatore ile akşam yemeğinde buluştuğu iddia ediliyor.

Ancak Horner, The Sun gazetesine verdiği demeçte şampiyona liderinin kontratı konusunda henüz görüşmelerin başlamadığını yineledi.

“Takım ve Mark şu anda bu konu üzerinde çok rahat. O, takımın önemli bir üyesi ve harika sürüşler çıkarıyor. Ama henüz konuşmadık, ve şu anda her iki pilot konusunda da anlaşmaları görüşme gibi bir niyetimiz yok. Doğru zaman geldiğinde, oturup bakacağız.”

Webber’in Red Bull anlaşması bu sezon sonunda bitiyor. Sebastian Vettel’in anlaşmasının ise 2011 sezonunu da kapsadığı düşünülüyor.


Yorumlar

  1. bu aracı elinizde tuttuğunuz sürece kralını kapınızda bekletirsiniz. bu araca yakışacak tek bir pilot var. % 100 adrenalin safkan hız king kimi raikkonen…alın kimiyi kullanın reklamlarınızda redbull satışları ikiye katlansın. ama reklamda şunu diyecek.''hızımı yakışıklılığımı ve saçlarımın güzelliğini redbull içmeme borçluyum.'':)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir