Heikki: "Lotus Şimdi Eski Takımları Hedefliyor"

yazar:

kategori:

Malezya destekli takım, bu sene yeni gelen takımlar ararında en çok öne çıkanıydı, özellikle de T127’de yapılan son yeniliklerle birlikte.

Kovalainen’in Monako’da yönlendirme sorunu yaşaması ile yarış sışı kalmasına rağmen Fin pilot, Lotus’un bir sonraki adım için hazırlandığını belirtti.

Auto Hebdo’ya konuşan Kovalainen: “Bir dönemde Renault’tan Petrov ile aynı tempoda sürebiliyordum.”

“Monako’da gösterdik ki açık bir şekilde yeni takımların en iyisiyiz ve yakın zamanda önümüzdeki takımlarla mücadele edebileceğiz”


Yorumlar

  1. ahmet karlı avatarı

    Evet ben de katılıyorum. Trulli alonsoya bu kadar rahat geçilmezdi. Araba o kadar kötü değil. Trulli de yılların pilotu. Trulli nin geçmişte anti schumacher tarzı agresif hareketleri bile vardı.

  2. Mike Gascoyne eski takımları yakalamak konusunda yeteneğini gösterecektir. Ben de sene sonunda eski takımları yakalayabileceklerini düşünenlerdenim. Olmadı seneye zorlayacaklar fazlaca.

  3. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    "Bir dönemde Renault'tan Petrov ile aynı tempoda sürebiliyordum."
    heiki iyi diyorsunda neden acaba trulli alonsoyu arkasında görür görmez yol verdi?? ozaman o lotus değilde başka araçmı kullanıyor italyan trulli…

  4. katafalk kaya, dediğin gibi belki bir şekilde puan alabilir; ancak bu sezon için takımın eski takımları yakalayacak kadar agresif bir geliştirme sürecine gireceklerini düşünmüyorum. En azından hiç de kolay gözükmüyor.

  5. lotus tüm kalbimle seni destekliyorum. inşaallah başarılı olursunuz yakın gelecekte…

  6. @thrillercd thrillercd;

    ben mi cok iyimserim yoksa takim mi? ya da ikisi? 😀

  7. Çok fazla iyimser bir hava gördüm.

  8. sauber yaris bitiremiyor maalesef onlari da gectiginizi varsayalim ama sonra sirada toro rosso ve williams var… ki yagmurda lotus williams'a yetisebiliyor cin'de gorduk ama onemli olan kuru zemindeki performans tabi.

    bence turkiye'de degil belki ama sezonun sonlarinda duzenli olarak q2'nin ortalarinda veya baslarinda yer alip biraz da strateji ve sansla birkac puan alirlar.

    umarim oyle olur…

    gecen yil hicbir takimin sezonu puansiz kapatmadigini da dipnot olarak duseyim… su an hala 12 takimdan 4'u puan alamadi :S

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir