Alonso Renault'un Geri Döneceğinden Emin

yazar:

kategori:

Fernando Alonso kötü geçen 2007 sezonunun ardından Renault’un tepeye geri dönmek için gerekenlere sahip olduğunu düşünüyor.

Alonso 1 senelik Mclaren macerasının ardından tekrar Renault’a döndü ancak İspanyol pilot şimdilik yarış galibiyeti için mücadele edebileceklerine inanmıyor. Ancak Alonso gelecekte durumun değişebileceğini düşünüyor.

Alonso "Takım 2007’de çok gerideydi ve kış testlerinde bu farkı kapatmak imkansızdı. Diğer takımlar da gelişim gösterdiler, bu yüzden daha yüksek seviyeye yükselmek zaman alacak. Ancak bunun için potansiyele sahip olduğumuza ikna oldum."

"Takım daha önce nasıl kazanacak araç üretebileceğini gösterdi. Bu yüzden çalışmalarımızı sürdürmeliyiz ve yer kaybetmemeyi garantilemeliyiz." dedi.

İyimserliğine rağmen Alonso ilk yarış için çok iyimser olmadığını söyledi ancak eline geçecek fırsatları iyi değerlendireceğini söyledi.

Alonso "İlk yarış kolay olmayacak ancak son bir kaç aydır çok çalıştık ve artık yarış zamanı. Avustralya’da galibiyet ya da podyumun zor olduğunu biliyorum ancak ayrış içerisinde ne olacağını asla bilemezsiniz."

"Yağmur olabilir; yarış kuruyan pistte gerçekleşebilir ve sürpriz yapma şansınız olur. Eğer bir fırsat olursa onu kullanmak için hazır olacağım." dedi.


Yorumlar

  1. Sezonlar içinde arabanın sezondaki ilk haliyle sezonun son yarışındaki hali arasında dağlar kadar fark olabiliyor. bkz R27…

  2. hakan köşk avatarı

    evet katılıyorum arkadaşım alonso dediyse kesin birşeyler vardır
    alonso inşallah mücadele eder

  3. alonso dediyse mutlaka gelişme vardır aracta boş yere konuşmaz bence o..

  4. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Alonso,düzgün bir pilot gibi konuşmuş.Ya arkadaşlar ben bu adamdan her zaman korktum.Bir türlü bana güven vermedi.Hani çok iyi pilot fakat,iyi olduğundan 10 kat fazla konuşuyor adam.Çoğu zamanda gereksiz laflar ediyor.

  5. hakan köşk avatarı

    işte bu alonso dan bunu duymak çok iyi bilinki takımda bir yenilik var adam diyor süprüzlere hazır olun diyor kısacası renault cu arkdaşlara saygılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir