Piquet Avustralya'dan Puanla Ayrılmak İstiyor

yazar:

kategori:

Nelsinho Piquet ilk Formula 1 yarışından puanla ayrılmak istediğini söyledi ancak bunun zor olacağının farkında olduğunu söyledi.

Brezilyalı pilot bir senelik test pilotluğunun ardından bu hafta sonu Avustralya yarışı ile Formula 1’e merhaba diyecek.

Piquet daha önce Avustralya pistinde hiç yarışmadı ancak yarışa hazır olmak için çok fazla çalıştığını söyledi.

Piquet "Benim için yeni bir pist ve umuyorum hemen alışabilirim. Hazır olmak için gereken her şeyi yaptığımı düşünüyorum ancak tam olarak hazır olmak için pistte tur atmak gerekiyor."

"Ancak o zaman pistin yüzeyi ve ideal yarış çizgisi hakkında bir düşünceye sahip olaiblirsiniz."

"Aracın ayarları için mühendislerimle iyi çalışmam lazım. Ben oldukça rekabetçiyim ve ilk yarışımda puan kazanmak istiyorum ancak bunların biraz zaman alabileceğinin farkındayım. Bunun yanında ilk yarışa sakin yaklaşıyorum ve her şeyi adım adım öğrenmek istiyorum." dedi.

22 yaşındaki pilot bu sene kanıtlaması gerektiği çok şey olduğunu düşünüyor ancak her şeye hazır olduğuna inanıyor.

Piquet "Bu kış çok fazla tur atma şansını yakaladım ve fiziksel olarak hazır durumdayım ancak Malezya yarışının kolay olmayacağı hakkında şüphelerim var."

"Takım olarak yarışlarda ilgilenmem gereken farklı prosedürler çalıştık çünkü testler yarışlardan farklı ve yeni baskılarla karşılaşacağımı biliyorum."

"Hazır olduğumu düşünüyorum ve bunların yanında sezonun başlaması için sabırsızlanıyorum. Tüm hayatım boyunca bunun için çalıştım ve Melbourne’de ilk yarışıma çıkacağımı bilmek mükemmel bir duygu. Bu sene kanıtlamam gereken çok şey var ancak elimden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyım." dedi.


Yorumlar

  1. Bende f1'de yarışmak istiyorum ne olacak şimdi ?

  2. bence senden ümit yok…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir