Formula Futbol Şöleni Başlıyor

yazar:

kategori:

Dünya’nın en hızlı pilotlarının oluşturduğu takım ile Türkiye’nin çeşitli alanlardaki en ünlü isimlerinin buluştuğu ALL STARS takımlarının yeşil sahalardaki mücadelesi 26 Mayıs Çarşamba günü saat 20:00’de Ali Sami Yen’de gerçekleşecek.

Biletix’te (www.biletix.com) 10 TL ve 20 TL’den satışa sunulan tüm bilet gelirlerinin yarısı UNICEF TÜRKİYE diğer yarısı ise TÜRKİYE KORUNMAYA MUHTAÇ ÇOCUKLAR VAKFI’na bağışlanacaktır.

Bu yıl Formula Pilotları takımında Formula 1’e verdiği 3 yıllık bir ara verdikten sonra tekrar yarışmaya başlayan Micheal Schumacher de sahaya çıkacak. Schumacher’in yanında Fernando Alonso, Felipe Massa, Nico Rosberg ve Sebastien Vettel gibi yıldız isimler, Istanbul Park’tan önce yeşil sahalara çıkacaklar. ALL STARS takımında ise Ege, Yılmaz Erdoğan, Sarp Apak, Kerem Alışık, Bedri Baykam, Hakan Şükür, Tugay Kerimoğlu ve İlyas Tüfekçi gibi dizilerden tanıdığımız ünlü oyuncular, tiyatrocular, sporcular ve sürpriz isimler yer alıyor.

Kesin kadroları 21 Mayıs Cuma günü açıklanacak bu yardım amaçlı organizasyonun ”kimsesiz kalmasınlar” sloganını tekrarlayarak sizleri ve çevrenizdekileri bizimle birlikte tek yürek olmaya ve bilet almaya davet ediyoruz.

 

Maçı TRF1.net ile izlemek için bize katılın.

 


Yorumlar

  1. ahmet karlı avatarı

    Ben de gidicem. Bence bu olayın hiç reklamı yapılmıyor TV lerde yoksa dolardı. Ali sami yen deki son maç

  2. numaralı tribün imza alma ihtimali varsa bence en yüksek yer. yıllarca ali sami yende maç seyretmiş biri olarak…hey gidi hagi günleri…hey gidi derwall dönemi 14 yıl aradan sonra gelen şampiyonluk…hey gidi neuchatel xamax maçı…arz ederim.:)

  3. gecen yıl yedek kulubesinin arkasındaydık, gorebildik ama imza alma vs. imkanımız olmadı, ama ben alonso'yu gormek istiyorum :)…sahanın ne tarafından bilet almalıyız tecrubeli arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim.şimdiden teşekkürler…

  4. cem korkmaz avatarı

    ben geçen sene pistte imza alırken rosberg diye bağırdım döndü el salladı

  5. Aslında bu hafta katılacak çok güzel organizasyonlar var.Maç çıkışında şanslıysanız pilotlardan imza alabiliyorsunuz =)

    Bu pazarda Red Bull Flugtag var.Bakalım benim kuzen ne kadar uçabilicek 😉

  6. Sir Jack B.  avatarı

    Pilotlara ELLEMEK isteyenler gitsin 🙂 bende ilk kez geçen sene gittim ve bir statda maç izledim. birşey anladığımı söyleyemem 😀 Ama pilotları seyretmek için gidilmeli. Pistte araçsız halde göremeyeceğimiz için sadece bu gibi aktivitelerde adamları çıplak gözle görebiliyoruz. Sahaya inebilirseniz imza alıp fotoğraf çektirebilirsiniz. Vetteeeel diye bağırırsınız döner bakar el sallar 😀 felan filan.

  7. valla yilmaz erdogan'in gecen yil programinda soyledigine gore pilotlar cok daha sertmis (bir espri yapmisti malum direksiyon salliyorlar masallahlari var falan diye tam hatirlamiyorum simdi espriyi) hatta bizimkiler turisttir, misafirdir diye alttan aliyorlarmis. ben onun yalancisiyim :))

    bu arada biletler baya ucuz. hatta nereye ne icin gittigini bildigimiz icin hic gozumuze gelmemesi lazim. ist'da veya daha yakin bir yerde olsaydim; futbolu sevmedigim halde kesin giderdim.

  8. sayın herkül, ortada tehlikeli bir durum yok. Kerem Alışık'ın örneğin sinirlenip pilotlara girişeceğini düşünmek doğru değil. önceki yıllarda maçları izlemediniz sanırım. orada bir hayır işi yapılıyor. karşılıklı centilmence oynuyorlar 90 dakika. hatta geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 6-2 gibi bir skorla geride olan pilotlar skoru eşitlesinler diye all-star takımının gol yemek için yapmadığı kalmamıştı.

    ayrıca 1. ligde şu an oynamakta olan futbolculardan maça katılan yok diye biliyorum ben.

  9. Shagrathian avatarı

    Organizasyonun tek tehlikesi maç bitiminde izleyicilerin sahaya atlaması sanırım.

  10. burak bocek avatarı

    Bu zamana kadar hiç tatsız birşey görmedim ben pilotlar ve ünlüler arasında.Gayet zevkl,bol gollü ve centilmence müsabakalar oluyor.Kimsenin sakatlanacağını düşünmüyorum.Hem bizler içinde yarış öncesi çok iyi bir aktivite

  11. 2bin kişi maç seyredecek pilotlar ter atacak diye böyle bir organizasyonda takımlar pilotlarını nasıl top oynatırlar aklım almıyor. yahu bu çocukların karşısında oynayanlar eski futbolcu orada istemden tatsız şeyler olabilir. kalkar bir pilot ters bir faul yapar bir anlık kızgınlıkla bizim eski topçular bu çocuklardan birini ya sakatlasalar. bence çok riskli. kariyer.net e ilan verip başka pilotmu alacaklar işe? özellikle 1.ligde oynayan futbolcular takımla çalışma ve oynamanın dışında zevkine halı sahalarda arkadaşlarıyla futbol oynayamazlar. kontrat ile yasaklanmış bir mevzudur bu. bence çok yanlış. dertleri hayır yapmaksa çıksınlar bir moda defilesine mankenlik yapsınlar hepsi yakışıklı çocuklar aslan gibi…alonso mu? o da fena sayılmaz:)

  12. işte yılın en güzel haftasının en eğlenceli organizasyonu. kesin kadrolar bir an önce açıklansın artık ama.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir