2010'un En Hızlı Pit Ekibi Mercedes'e Ait

yazar:

kategori:

Auto Motor Und Sport’un analizine göre Brackley kökenli takım, son 4 yarışta pitlerde en hızlı isim oldu.

Kendisinden bekleneni henüz veremeyen Michael Schumacher, Monaco, İspanya ve Çin’de en hızlı pit yapan isim olurken Malezya’da bu rekor takım arkadaşı Nico Rosberg’in oldu.

Bahreyn ve Avustralya yarışlarında ise Red Bull sürücüleri Mark Webber ve Sebastian Vettel, birer kez en hızlı piti yapmayı başardı.

Yakıt ikmalinin yasaklanması nedeniyle bu sene pitlerde lastik değişimindeki hız çok büyük önem kazandı.


Yorumlar

  1. samet  birol avatarı

    mercedes büyüksün!!

  2. Önemli olan az hata ile yapmak pitstopları. Küçücük bir bijon'un yarışı yok ettiğine şahit olduk bir çok kere.

  3. En kötü takım ise Mclaren malesef , Yanlız okudugm bir yazıda Martin Wht bunu sormuşlar oda bizim pitstopda hızlı yapmak gibi bir amaçlarının olmadıgını güvenligin önemli oldgunu söylemiş ancak bu söylediklerinin fiyasko oldugu ispanyada ortaya çıktı … Hamiltonun lastiginin patlamısnın sebebi.

  4. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    bu konuda en berbat takım laesef mclaren,sürekli 5-6 saniyelik pitler görüyorum ve böyle bir takımın böyle önemli bir konuda nasıl bu kadar hovarda olabildiğini ce önemesemediğini anlamakta güçlük çekiyorum,her yarış aynı.

  5. Bence önemli bir sonuç. Monaco'da hızlı olduklarına şahit olmuştum ama bu konuda en iyi durumda olduğunu bilmiyordum tabi. Redbull'da iyi derecelere imza atıyordu. En azından Ferrari'den daha iyi durumda olduklarını biliyorum. Ferrari'den iyi süreler yapılması yönünde umudum vardı ama başaramıyorlar, hakeza Mclaren'da benim gördüğüm kadarıyla diğerlerinden çok daha iyi durumda değil. Özellikle Mercedes için bu çok önemli bence, takım üyelerinin uyumlu çalıştığını gösterir ve buna gelecekte ihtiyaçları olacak. Pilotları memnun edebilecek mekanikerlere sahip olunması büyük artıdır.

  6. jetman teşekkür ederim.
    ben uzun vadede mercedesin başarılı olacağına inanıyorum. çok büyük bir grup. alman milleti çok iddialı ve enteresan bir millettir. iki dünya savaşından da mağlup ayrılıp tekrar dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olmaları onların her alanda iddialı ve başarılı olacağına güzel bir örnek. yaşarsak görürüz. toyota gibide bırakmayacaklar düşüncesindeyim. ticari açıdan son yıllarda mercedes hızlı spor arabalara ağırlık vermeye başladı. f1 bu açıdan onlar için güzel bir reklam mecrası. ferrari gibi.

  7. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    iyi en azından red bull u iddialı olduğu bir yerde geçtik. :] hava atıyorlardı sezon başında
    pitin ne kadar önemli olduğu bir aracın peşinde takılıp kalınca anlaşılıyor, mercedesin sadece yarış hızına ihtiyacı var

  8. herkül niye yavaş şöyle
    brawn bütçe yetersizliğinden yatırım yapamadı aracı fazla geliştiremedi.mercedes te takımı geç satın aldı.ve yatırım ve gelişim için yeterli zamanı bulamadı.mercedes geçen sezon biter bitmez brawnı alsaydı durum çok farkı olurdu.tabi diğer takımlar çok yoğun gelişim yptılar bu arada.görüntü bu şekilde

  9. kaya bey arzu hürmet ederim:) size kimisever bir admin olarak ayrı bir sempatim ve sevgim var. sizde beni seviyorsunuzdur umarım.:) gerçi çok sevilecek bir adam gibi durmuyorum ama olsun. sürekli şutlanıyorum. ne yapayım gidecek başka kapım yokki…

  10. mert merter avatarı

    TEBRiKLER MercedesGP

  11. eee diger takimlar da yerinde saymadi ya…

  12. geçen seneyi silip süpüren mercedes(brawn) ne olduda bu kadar yavaş?

  13. pistte hızlı değiliz pitte hızlıyız birde eksikleri kapatsak da her yerde hızlı olsak

  14. aman pitte hızlıymış ne çare mercedes hızlı değil pilotlar bi çare

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir