Raikkonen İtalya'da Lanterna Rallisi'ne Katılacak

yazar:

kategori:

Raikkonen ve takım arkadaşı Sebastien Ogier 11 Haziran tarihinde başlayacak olan ve sekiz asfalt etaptan oluşan rallide yarışacaklar

Ogier Lanterna Rallisi’nin favorisi olarak görülürken Kimi Raikkonen’in de 8-11 Temmuz tarihlerindeki  WRC Bulgaristan Rallisi öncesi daha fazla deneyim kazanacağı belirtiliyor.

İtalya’daki ralli öncesinde her iki pilot da önümüzdeki hafta sonu WRC’de Portekiz Rallisi’nde mücadele edecekler.


Yorumlar

  1. raikkonen the best of 1 saygılar. hepimiz karışık duygular içindeyiz umarım kimi döner ve bu buhran biter.

  2. Kimi asfalt zeminde daha rekabetçi olacaktır.Bulgaristan rallisi öncesi katılacağı bu ralli aracın asfalt zeminde vereceği tepkileri anlamasında zaman kazandıracaktır =)

  3. vallahi ne yalan söyleyeyim ben o gittikten sonra kimseye bir türlü meyil edemedim. negatif olarak bir pilotu ve takımı destekliyorum. onlar başarılı olmasında kim olursa olsun diyorum öyle takılıyorum. ama üzülmeyin sabredin birgün dönecek.

  4. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Raikkonen…vay be böyle mi olacaktı siteye her girişimde onun hangi haberini görücem diye heyecanlanırken şimdi acaba bugün Kimi'den bi haber var mıdır diye giriyorum…..

    Kimi oyun alanına kısmen döndü sayılır: Asfalt pist 🙂 neler yapacağını merak ediyorum

    jetman merak etme Kimi'nin yerini doldurmak için desteklemiyoruz diğer pilotları Kimi'nin yeri dolmaz zaten.Ben Kimi Vettel'i şampiyonluk adayı gösterdiği ve onun hakkında olumlu açıklamalar yaptı diye Vettel'i destekliyorum ama başka bir pilot da kazansa Kimi kazanamamış gibi üzülmüyorum yani.bide Kimi'nin yokluğunda Schumi-Alonso-Hamilton'dan birini desteklemek onu arkadan vurmak olur demişsin ya buna katılmıyorum işte sadece Alonso desen katılırım ama Schumi ve Hamilton bu gruba girmemeli

  5. şunuda ilave etmeliyim kiminin yokluğunda bazılarımız vetteli destekliyor.bende rosbergi.bazılarımızda desteklemiyor galiba.ama şunu belirtiyim kimi benim için f1 in en iyi pilotudur.onun yerini hiç bir pilot dolduramaz benim gözümde.kimse onun eline su dökemez.o döndüğünde her zamanki gibi benim destekleyeceğim yegane pilot olacaktır.o yokken f1 den zevk almak için bazı pilotları destekliyoruz.ama asla onun ezeli rakipleri olan schumi-alono-hamilton gibi pilotları desteklemek demek kimi yi arkadan vurmak demek bana göre.kaldıki kimi bu saydıklarımın hepsinden daha iyi bi pilotdu.tüm kimi sever pilotdaşlarıma saygılar.

  6. Ah be Kimi inan bana Schumi geri döndü senin yüzüne sevinemedim bile

  7. aynen öyle otokat.
    kimi nin f1 e dönmesini isteme nedenlerimden biride bu.o yokken f1 benim için tuzsuz lezzetsiz bi çorba gibi abiyane tavırla

  8. valla uzun zamandan sonra bir Raikkonen haberi gördük. :s

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir