McLaren Türkiye'de Kendini Bulacak

yazar:

kategori:

Nispeten hayal kırıklığı yaratan Monako yarışının ardından McLaren pilotları, Türkiye’nin yüksek hızlı karakterinin araçlarına uygun olacağını umuyor.

Hamilton: “Türkiye’yi dört gözle bekliyorum. Monako’da kayda değer bir sonuç aldığımızı düşünüyorum. MP4-25 orası gibi dar ve engebeli bir piste pek uygun değildi. İstanbul Park gibi bir yerde aracımız kendini bulacaktır.”

“(Araç) uzun ve hızlı virajlarda aeronun gerçekten çalıştığı düzgün, hızlı pistleri seviyor. Sürmesi muhteşem olmalı”

“Bu yüzden, pistin de karakterine bakarak, İspanya’da bıraktığımız yerden devam edebiliriz. Hayal görmüyoruz ama bir başka güçlü sonuç alabiliriz. Umuyoruz öndeki araçlarla mücadele edeceğiz”

McLaren’in umutları, takımın Türkiye’ye getireceği bir kaç yenilikle büyüdü, buna ilave olarak İstanbul Park’ın zemininin yenilenmesi ve asfaltın daha pürüzsüz olması, Woking kökenli takımın tam da istediği gibi.

Button: “Bu yarış için bazı yeniliklerimiz olacak, bunun da gelişim konusundaki zorlamamızın gücünün altını çizeceğini düşünüyorum. Türkiye’ye özellikle uyum sağlamalıyız. Orada iyi olmak için şansımız olduğunu düşünüyorum”


Yorumlar

  1. ismail uçar avatarı

    sıralamalarda redbullra yakın olursak.yani ilk 2 çizgide olursak yarış performansı olarak redbullarla baş edebiliriz diye düşünüyorum istanbulpark geçiş imkanı da veren bi pist olmasından dolayı onları yarıştada geçebiliriz neden olmasın

  2. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    ne kadar güzel dünyadaki tüm sitelerde bu haberler geçiliyor. bu kadar türkiye kelimesi kullanılması ajanslarda harika.

    Allah'ım inşallah yağmur yağar, ortalık kızışır, izleyenler zevkten sapıtır. Amin.

  3. onurlu kardeşim onur…
    benimkisi birazda önyargı hep 2005 aklıma geliyor. mclaren 2007 deki gibi bir araç yapsın şu anki redbulla bile çok rahat meydan okur. zaten pilotlarda mclaren redbulla göre açıkara farklı birde araç iyi olursa her iki alanda şampiyonluk yakın mclarene…

  4. Yapma herkül ağabey… Bir lastik patladı, janttan olduğu açıklandı; bir de Monaco'daki salaklık… Yani, -en azından şimdilik- öyle aman aman bir durum yok 🙂

  5. hız iyi pilotlar iyi ammmaaa dayanıklılık kötü. halbuki ingilizler mukavemetli millettir iyide mal yaparlar ama bu işte biraz geriler.

  6. 8. virajı dönebilirsek, çok özel oldu biraz açalım, yeterli yere basma gücü bulabilirsek, Lewis tek pit ile sonuna kadar gidebilirse -ki gidebileceğini düşünüyorum, çünkü, malum bu seneki hamurların maşallahı var ve ayrıca asfalt kaymak gibi olmuş sanırım- Lewis ilk üçü zorlar. Button'un da çok gerilerde kalacağını tahmin etmiyorum.

  7. Hamilton röportajında yine lastik patlatabilirim demiş . Ağır depoyla ve uzun süre süper yumuşaklarla gidersem patlarlar türünde bir açıklama yapmış ilginç geldi dogrusu :D:D:D …

    Hamilton eğer sıralamalarda iyi bir sonuç elde ederse Redbullara eminim yarışta bir üstünlük sağlayacaktır.Yani Monaco kadar bir fark olmayacagından adım gibi eminim hatta Mclarenin yarışta Redbuldan hızlı bile olcagını idda ve ümit ediyorum hatta Hamilton'un ilk 3 e gireceginden eminim bir aksilik olmazsa.

    Button'a gelince ben açıkcası Button'dan bu yarışta birşeyler bekliyorum . Neden mi Button son açıklamsında , Türkiyenin en çok sevdigi ve en güzel pist oldugunu söylemiş ve hatta 8. virajı dünyanın en eğlencele ve fantastik virajı olarak tanımlamış.Ayrıca Mclarenin bu sezon için en uygun olcagı pistlerden birisinin burası olacagınıda söylemiş. Yarışda ise artık neler yapabilecegini birlikte izleyip görecegiz ancak ilk 5'e büyük ihtimalle girecektir.

    Mclaren Mp4-25 'de çok büyük yenilikler olmasada aracın performansı açısından büyük gelişmelerin sağlandıgı yönğnde açıklamalar yapıyor. Umut ediyorum bu performanslar sadece yarışa değilde sıralamalara da yansır çükü Hamilton 1-2 hafta önce Redbul'un sıralamalardaki sırrını bulmalarına çok az kaldıgını söylemişti.

    Son Olarak da Mclarenin Türkiye için hazırladıgı başka bir resmi paylaşmak istiyorum …

    http://yfrog.com/17817tagclockscreengrabnej

  8. hadi lewis kır şeytanın bacağını da millet yarış görsün :)))

  9. Hadi Lewis podyumda olmanı gerçekten çok istiyorum.Hep Lewis mi geriden başlayacak biraz da Button geriden başlayıp yükselsin 😉

  10. istemeye istemeyede olsa bence mclaren ve ferrariden çok redbulla uyacak ama nedense kimse bunu konuşmuyor. bir an önce diğer büyük takımların onlara yetişmesini istiyorum zevkli yerışlar için.

  11. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    @Alp Sys hocam ne yaptın istanbul park gibi yerde lewis Q3 kalamazsa vay lastiklerin haline. zaten 2007 de patlattı 3. gidiyorduk ancak 5 olabildik.bu sene böyle bir hadise anında fırsat bekleyen daha çok pilot var. bir lastik vakasında ilk 10 görmek bile zor olabilir…

  12. Sıralamaları yine redbul alacak ve mclarenler bize izlemeye doyamayacagımız bir yarış sunacak . Bir Mclaren ci olarak sıralamalardan istedigim Hamilton'un Q3 e kalamaması :D:D biraz çılgınca olacak ama Hamilton sadece ataklar yapması bile benim için yeterli … Yağmur beklentisi varmı acaba haftaya cünkü suan buralara sel götürüyor :D:

  13. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    lastikleri patlatırız da gerisini bilmem:D

  14. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Shamanizm Yapacaz Mclaren'e Totem Dikicez 😛

  15. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    mcalren türkiyede güclü olcaktır redbull en önde eğer ferrari bu donworce kaybını biraz düşürürse yani f.ductu daha ii adapte ederse mcalrenin önünde oalcağımzı düşünüyorum türkiye herzman ferrariye uymustu ama mclarenelaramıs da 0,1 s olcktır en fasla lewisle özellkle ya mcalaren ye bis önde olcaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir