Trulli, Hiç Bu Kadar Motive Olmamıştı

yazar:

kategori:

Toyota pilotu Jarno Trulli, 12. Formula 1 sezonuna başlarken şimdiye kadar hiç bu kadar motive olmadığını söyledi.

İtalyan pilot, Toyota’nın TF108 ile önceki araçlarına nazaran performans açısından atılım olması nedeniyle gelecek sezon için yüksek umutlar besliyor.

Trulli, sezonun başlaması için sabırsızlandığını kabul etti. Yeni aracın ileri bir adım olduğunu tekrarlayan İtalyan pilot, takımının Melbourne’de rekabetçi olacağı konusunda umutlu.

Trulli: "Yeni bir sezon başlangıcından daima heyecan duyarım ve bu sene, galiba her zamankinden daha motiveyim"

"Yeni araçla testler iyi geçti. İyi ilerleme kaydettik ve doğru yönde çalıştığımızı niliyoruz. Bu yüzden iyimserim"

"Bu senenin aracı, büyük bir gelişim. TF107’den çok farklı ve testlerde gördüğümüz gelişimleri devam ettirmede çok potansiyele sahip. Avustralya’yı, özellikle Melbourne’yi ziyaret etmekten gerçekten keyif alıyorum. Bu yüzden iyi bir hava ve heyecanlı bir kalabalık bekliyorum, Albert Park’ta her zaman alışık olduğumuz gibi"

"Pist, en zorlayıcısi değil ama orada sürmesi güzel. Rekabetçi olmayı umut ediyorum. Bu haftasonu güçlü bir sonuç elde etmeye tamamiyle odaklanmış durumdayım ve puan almak için iyi bir şansımız olduğunu düşünüyorum"

Takım arkadaşı Timo Glock, 2004’ten sonra yarışlara bu haftasonu dönüyor. Alman pilot da, yarışmanın başlaması için sabırsız.

Glock: "Avustralya GP, Toyota ile ilk yarışım olacak. Bu yüzden çok heyecanlıyım. Albert Park, çok resimsel bir cadde pisti. Ama bir pilot için takvimdeki en mücadeleci pist değil"

"Oldukça olağandışı bir pist. Çünkü, Avustralya GP için kullanılıyor. Sene boyunca başka motor sporu etkinliği yok"

"Bu da, oraya gittiğimiz her zaman, taze bir pistl karşılaşıyoruz anlmına geliyor. Bu yüzden başlangıç ile birlikte hiç tutunma yok. Ayarlar açısından doğru yönü bulmada bu durum zorluk yaratıyor"

"Ama bu, herkes için aynı. Jarno gibi tecrübeli bir takım arkadaşım var. Bu yüzden , bu durum bana biraz yardım edecek"


Yorumlar

  1. hangi siralama yarısın yarısı anlamadım.Sen neden bahsediyosun.Ferrari den ya da mclaren den bahsetmiyoruz.Trulli nin tek yaptıgı arkasında diger aracları tutmak.Bu sana zevk veriyosa bilemem

  2. neden onun sıralama ve yarış performansını hiç görmedinmi.sıralama yarışın yarısı sayılır zaten.eminimilk ona girer glock ise Q2 de kalır bence.trulli hala çok hızlı pilot sadece hızlı bir araca sahip deil.ferraride olsa kesin şampiyon olur.sen hamiltonla karıştırdın herhalde.

  3. Trulli nin ne takıma nede kendisine yararı var birde glock a mı yardım edecek:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir