Dennis Avustralya'ya Takım Patronu Olarak Gelecek -Güncel-

yazar:

kategori:

Sezonun başlamasına sadece sayılı günler kaldı ancak Ron Dennis şu an için emekliliğe hazır görünmüyor. Tüm Formula 1 camiasında 60 yaşındaki Dennis’in kısa süre içerisinde görevini devretmesi bekleniyor.

Son günlerde çıkan söylentiler Dennis’in görevinden ayrılacağı ve yerine takımın CEO’su Martin Whitmarsh’ın geleceği yönündeydi.

Dennis, Independent gazetesine yaptığı açıklamada "Bunun ne zaman olacağı hakkında emin değilim." dedi.

Dennis Avustralya’ya perşembe ya da cuma günü gelecek ancak onun takım patronu olarak yarışlara daha fazla gelmeyeceği anlaşılıyor açıklamalarından.

Dennis "Özel hayatımda çözmem gereken konular var ve bu süreç başladı. 60 yaşındayım ve Formula 1 dışında yapmak istediğim bir çok şey var." dedi.

———————————————

Son gelen haberlere göre Ron Dennis,Vodafone McLaren Mersedes’in takım patronluğundan geri adım atmayacak.

Autosport.com’da çıkan haber göre TAG McLaren grubunda 3 farklı koltuğun sahibi Dennis, zorlu geçen bir senenin ardından takımla devam kararı aldı.

Habere göre Ron Dennis, Woking’de McLaren Teknoloji Merkezi’nde çalışanlara Avustralya’ya seyahat öncesinde görevinden ayrılmayacağına dair söz vermiş durumda.


Yorumlar

  1. bu sevindirici bir haber ron amca kalmalı şampiyonlukla f1 e veda etmeli. ron amcadan nefret edilmesinin en büyük nedeni aristokrat bir aileden gelmemesi.bir mekanikerin takımı bu seviyeye getirmesi bu kadar başarılı olması sindirilemedi.max ve yandaşları tarafından

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Ron amca salla ben senin yerinde olsam bırakırım ailemle ilgilenirim bir yuvan vardı vakit ayırmadığın ve ne oldu f1 için dağıldı başarı önemli fakat aile daha önemli bir işi tekrar kurabilirsin fakat aile tekrar kurulmuyor

  3. 1 sezon daha kalıp McLaren i şampiyon yapıp bırakmalı.tabi isterse onun olması mclaren için en iyisidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir