Barrichello "İstanbul Park Favori Pistim"

yazar:

kategori:

Barrichello “Monaco’dan her iki aracın yarış dışı kalarak dönmek takım için çok üzücü, özellikle de benim kazamın nedenini öğrendikten sonra. Fabrikada herkes çok sıkı çalışıyor bu yüzden Türkiye’de çok daha iyi sonuç almayı umuyoruz.”

“İstanbul favori pistim. İyi bir yapısı var; tüm virajlar bir diğerine akıcı bir şekilde ilerliyor ve yumuşak bir tur oluyor. Pist saat yönünün tersine olduğu için sola dönülen virajlar boyun kaslarını zorlayabilir ancak bununla başedebilmek için eksta çalışmalar yapıyoruz.”

“Kişisel olarak 8. viraj yüksek hızı ve 3 apex noktasıyla gerçek bir test noktası olduğu için pistin en güzel yeri.” dedi.


Yorumlar

  1. 40 lira olan biletler subat 28 e kadardı. su an da 70 lira tabi biletix üzerine biraz ek yapıyor.

    @Kimmppa
    tek günlük bilet gecen sene sanırım sadece 10 Tl daha ucuzdu, o akdar fark olmaz yani.

  2. valla bu hafta sonu istanbulda yağış bekleniyor bakalım ilk defa yağışlı f1 yarışı izleyebilecez mi pistimizde 🙂 motogp de olmuştu zevkliydi.

  3. Kimmppa çok sağol,bu iyi oldu.

  4. Pilotlardan bu tür yorumları duydukça gerçekten gurur duyuyorum pistimizle

  5. @ djarum

    Üç günlük kombine bilet 70 tl belki tek günlük bilet 40 tldir :S

  6. Alp Sys,40 değil 70 tl,benim bildiğim,yanılıyorsam söyleyin bende kalabalık gurupla gitmeyi düşünüyorum ucuza getirelim bari:)

  7. Evet bende Tunç'a katılıyorum arakdaşlar 40 lira ya herkesi teşvik edin gitmek için ben 3-4 kişiyi ayarttım ama kendim gidemiyorum :@@ Sınavlar :D:D:

  8. Bir çok pilot pistimizi beğeniyor. Tek yapmamız gereken pisti daha fazla kişiye tanıtmak ve doldurmak… Keşke finallerim olmasaydı da izleyebilseydim orada.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir