Sutil: "8. Viraj Muhteşem"

yazar:

kategori:

Force India bu hafta sonu Türkiye’ye yeni ön kanat, yeni aynalar ve diğer değişikliklerle gelecek.

Sutil “Türkiye için test etmeyi ve ardından yarışta kullanmayı planladığımız bazı yeni parçalarımız var. Bunlar yeni bir ön kanat ve ilk defa Çin’de kullandığımız aynaların optimize edilmiş versiyonu.”

“Son yarışlarda büyük takımların çok büyük güncellemeler yapmadıklarını, küçük güncellemelerle geldiklerini gördük. Bu nedenle bu güncellemelerin adım adım gelmeye devam etmesi çok önemli.”

“Bu yarış için çok iyimser hissediyorum.”

“Daha önce Türkiye’de iyiydim, beklemediğimiz anda Q2’ye kalmayı başardım. Yüksek hızlı virajlar ve teknik bölüm arasında dengeyi tutturmak gerekiyor ancak çok farklı bir yer ve 8. viraj muhteşem. Bu sene orası etkileyici olacak, hız kesmeden virajı dönebiliriz.”

“Aracımız düzlüklerde hızlı ve bunun yanında virajlarda da dengeli olduğu için bizim için iyi bir pist olacak. Bu pistte çekişin iyi olması gerekiyor.”

“Bu yarışta bir kaç puan daha alıp Renault ile farkı kapatmak istiyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    ARKADASLAR YARIŞI PISTTE IZLICEK OLANLAR AÇIK ALAN BILETI OLANLAR benim msn yi eklesin yarışda bulusalım ilk başda ilk virajda olucam c tesi pazar gidiyorum ordayim sıralama+yarıs pistteyim. gelicek olan arkadaslar msn le irtibata gecsin.
    Msn: RedNeX54@gmail.com

    Bu Pist 8 ci virajıyla anılmaya devam edicek ama sahip cıkan olursa!

  2. sezon basinda force india'nin 2 pilotuyla da puanlar alarak renault daha dogrusu kubica'yi yakalacagini dusunmustum ancak kubica daha dogrusu r30 disli cikti dusundugumden.

    yine konusmak icin erken ancak bence renault'yu yakalamalari zor.

    ayrica sutil cok iyi bir pilot. sezon sonunda muhtemelen ilk 10'da yer alacaktir. duruma gore 8. veya 9. da olabilir ancak force india daha ne kadar gelisebilir emin olamadigim icin buyuk takimlara gitmesini isterim. mesela mercedes'e rosberg degil de sutil gitseydi eger ondan asagi kalir yaninin olmayacagini rahatlikla soyleyebilirim.

    liuzzi ise yine kariyerinin onceki yillarindaki gibi ya sanssiz ya da bazen gercekten konsantre olup duzgun yarislar cikaramiyor… daha fazla puan toplamali ve daha dogrusu siralama performansini iyice yukseltmeli. 6 yarisin yalnizca 1 siralama turunda sutil'i gecti. 2'sinde Q3'e kaldi (sutil 4/6 yapti) onda da yarista gecildi.

  3. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    2004,2005 deki araçlar tekrar yarışcak türkiyde bak o zaman nasıl oluyor,tadından yenmez

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir