Resmi: Amerika GP 2012'de Takvime Geri Dönüyor

yazar:

kategori:

Aylardan beri süregelen spekülasyonların ardından taraflar anlaşmaya vardılar ve Amerika GP’nin 2012’den 2021’e kadar takvimde kalması için imzalar atıldı.

Yapılan anlaşmaya göre Texas, Austin’de Formula 1 standartlarına uygun bir pist hazırlanacak ve yarış burada yapılacak.

Amerika’da son Formula 1 yarışı 2007’de Indianapolis’te yapılmış ve bu yarışı Lewis Hamilton kazanmıştı.


Yorumlar

  1. ben de "indianapolis geliyor diye sevinmiştim. i.polis olmadıktan sonra, amerika olsa ne olur olmasa ne olur. 1,5 yılda hazırlayacakları pist de cadde pistinden başka bir şey olmaz. kalsın, almayalım.

  2. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    İşte bu sevindim dicekdim ama indiapolis deki o 310 km le düzlüge cıkmak super bir olasılıkdı 300 km duzluge cıkıyosun 16 sn maksimum hızla gidiyosun bu cok onemli fark demek ama amerika baska pist icin imza atmis bu demek oluyorki indianapolisi unutalım cunku o pist cok tartısılmısdı asfalt yapısı değişik o bakımdan farklı pist le tekrar geri dönüyor şimdi benım aklıma su geldi amerika imza attı peki yarislar kaca cıkıcak turkiye gp cıkartmayı dusunduler herhalde simdiden karar vermeler basladi umarım yanılıyorumdur Turkiye gp nin gelecegi bu yazın ortasında belli olucakmis bazı kaynaklara göre öğle soleniyor umarım yaris sayisi artar 20 normal bence

  3. takvime bir tane tam oval pist çok güzel giderdi. çokta ilgi çekeceğine hiç kuşkum yok. ama normal pist yapılacağa benziyor.

  4. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    İndianapolis bence mutlaka geri gelmeli.A1ring,sanmarino,indianapolis,portekiz geri elsin valencia,singapur gibi sonradan gelen cadde pistleri gitsin,gerçekten hiçbiri monaco gibi değil.

  5. Texas, Austin'de pist hazırlanacak dediğine göre bu kadar zamanda yeni pist yapabilirlermi bilmiyorum.Eğer cadde pisti olacaksada bu cadde pistlerin artması formula1in popülaritesini her geçen zaman dahada azaltıyor bence.

  6. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Yüzde 90 biz 2012 de yokuz,seneye ülkemizdeki son yarışımızı izleriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir