Futbol Şöleni Bu Akşam ! Kaçırmayın !!!

yazar:

kategori:

Türkiye Otomobil Sporları  Federasyonu (TOSFED), Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray Spor Kulübü, Nazionale Pilotti, Power FM, Türk Medya, TRT, Mocambo Caffe Espresso ve Oroscience’ın destekleriyle bu yıl dördüncüsü düzenlenen Formula Futbol Şöleni için Biletix’te (www.biletix.com) 10 TL ve 20 TL’den satışa sunulan tüm bilet gelirlerinin yüzde ellisi UNICEF TÜRKİYE MİLLİ KOMİTESİ’ne diğer yarısı ise TÜRKİYE KORUNMAYA MUHTAÇ ÇOCUKLAR VAKFI’na bağışlanacak.

Bu önemli organizasyon için çeşitli kurumlardan da destekler devam ediyor. Türkiye’nin starlarının oluşturduğu ALL STARS takımı formalarının göğüslerinde CASTROL yer alacak. Türkiye’de ve Dünya’da birçok spor branşına verdiği destekle hep ön sırada yer alan CASTROL, Formula Futbol Şöleni’nde de yer alarak sporla birlikte Sosyal Sorumluluk Projeleri’nde var olduğunu bir kez daha gösterdi.

TRT tarafından canlı yayınlanacak olan 90 dakikalık bu futbol şöleni, Lig Radyo’dan da canlı bağlantılarla seyirciye ulaşacak. Resmi radyosunun POWER FM olduğu Formula Futbol Şöleni’nde Türk Medya’da katkılarıyla bu organizasyona destek verecekler.

RTL’den de yayınlanacak olan maçı yerli ve yabancı birçok basın mensubun izlemesi bekleniyor.

26 Mayıs  Çarşamba akşamı saat 20:00’de düzenlenecek olan yardım amaçlı bu organizasyon için “KİMSESİZ KALMASINLAR” sloganını  tekrarlayarak sizleri ve çevrenizdekileri  bizimle birlikte tek yürek olmaya ve bilet almaya davet ediyoruz…


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Aynen su an maç nerde veriliyor onu yazmamıs

  2. Maç oynanıyormu,kaçta?Şuan TRT'de yok ta..

  3. ben pilot olsam bu maçlarda asla oynamazdım. gördük felipe'nin başına geleni geçen yıl. yay kopsun, pistte zıplaya zıplaya dursun, felipe'nin hızla geçtiği bir noktada tam kafasına çarpsın, adam ölümden dönsün. bu kadar zayıf olasılıklar bile arka arkaya gelip kazaya sebebiyet verebiliyorsa, futbol oynarken örneğin ayağın kırılması, ayağın burkulması… gibi kazaların yaşanması çok daha muhtemel olabilir.

    illa çocuklara yardım kampanyası yapılacaksa, öyle pilotlardan falan değil, takımların bütçelerinden %1'lik bir kesinti bile yapılsa tüm çocuklar ihya olur. amaç gerçekten çocuklara yardım ise eğer.

  4. Alonsomania  avatarı

    trt 21.50 de fifa maçı diyo. Bu maçı göstericek mi acaba üst

  5. ya nette bulamıyorum bir türlü rtl live i free cast gibi bişeyin linkini bilen varsa atsın lütfen canlı izleyelim rtleden

  6. TRt 1 21.50 de diyor ?

  7. Bence çok riskli bi organizasyon.Allah göstermesin şampiyon adaylarından biri düşse bir tarafı incilse ne olur düşünmek bile istemiyorum.

  8. adı duyulmamış pilotların çoğunlukta olduğu bi maçı izlemektense milli maçı izlemeyi tercih ederim…

  9. burak bocek avatarı

    Bende orada olacağım her sene olduğu gibi.Siteden arkadaşları beklerim tanışır kaynaşırız

  10. Fern4ndo-4LonSo avatarı
    Fern4ndo-4LonSo

    Neyseki RTL canlı veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir