Massa İstanbul'u Görünce Heyecenlanıyor

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilot, 2006-2007-2008 senelerinde ilk sıradan başladığı yarışı yine ilk sırada tamamlamış ama bekleneni veremeyen F60 ile geçen sene 6.lıkla yetinmek zorunda kalmıştı.

Massa, Türkiye’de üç defa kazanmasının, kendisine bu hafta sonu için motive kaynağı olduğunu söyledi.

Massa: “Harika hatıralarım var. Üzerinde yarışmayı çok sevdiğim bir pist. bu pistte sürmekten keyif alıyorum. Beş yarışın üçünü kazandım”

“Kariyerim için harika bir şey. Oraya gidip zafer adına daha da zorlamak için bana daha da motive sağlıyor. İyi bir hafta sonu geçirmeyi ve her şeyin yolunda gitmesini umuyorum. Çünkü orası güzel bir pist”

Massa’nın ülkemizde 2006 senesinde aldığı zafer, kariyerinde de ilk galibiyetti. Brezilyalı pilot, o yarışın ardından güçlendiğini belirtti.

Massa: “Her şeyi hatırlıyorum. Büyün antrenmanları, sıralamayı, yarışın başını, ortasını ve sonunu. Çünkü ilk zafer çok özeldir. O yarışı asla unutmayacağım.”

“Çok zor bir yarıştı. Çünkü Fernando Alonso ve Michael Schumacher şampiyonluk için mücadele ediyordu ve bütün yarış kapıştılar. Ben ise öndeydim. Bu yüzden her tur çok önemliydi. O zaferin ardından diğer pistlerde birçok yarış kazandım ve o yarışın beni, öncesine göre daha güçlü hale getirdiğini düşünüyorum”

Massa, Ferrari’nin Türkiye’de rekabetçi olacak potansiyele sahip olduğunu düşünüyor.

Massa: “İyi bir araç getirebileceğimize inanıyorum. Her şeyin yolunda gideceğini umuyorum, özellikle de lastikler konusunda. Eğer her şey yolunda giderse rekabetçi bir araca sahip olabileceğimizi düşünüyorum”

Brezilyalı pilot ayrıca Ferrari’nin İstanbul’da 800. yarışını kutlamasının da ilave motivasyon sağladığını ekledi.

Massa: “Her şeyden önce Ferrari’nin 800 yarışının küçük bir parçası olmak benim için büyük memnuniyet.”

“Bu 800. yarış kutlamalarında Türkiye2de zafer için elimden geleni yapacağım. (800. yarış) Ferrari’nin bu spor için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Bu güzel hikâyenin içinde olmak muhteşem bir his”


Yorumlar

  1. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    haydi felipe. dörtle artık. seni çok seviyoruz. göster kendini 🙂

  2. 800 yarış dile kolay…

  3. burak bocek avatarı

    Neden 4 olmasın Massa?Güveniyoruz sana adamım Redbull yada Mclaren ne kadar güçlü olursa olsun bu pistte harika bir iş çıkartacaksın.Orta sert hamurda var belki buda yarar sağlar.Çalıştır şu lastikleri ve F10u bir galibiyet daha istiyoruz senden:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir