Toro Rosso, Ferrari Motorundan Memnun

yazar:

kategori:

Toro Rosso Teknik Patronu James Key, Ferrari motorunu övdü.

Key “Ferrari ile çalışmak son derece kolay ve anlaşılır. Bize oldukça iyi bir destek dağladılar. Son dört güç içinde iyi bir işbirliği yaptık ve herşey zamanında hazır oldu”

“Genel olarak dayanıklılık ile ilgili bazı sorunlarımız var. Ama çoğunu çözdük ve performansa odaklanmaya başlıyoruz. Bazı güncellemeler getirip bunların işe yarayıp yaramadığına bakacağız”

“Yeni bir güç ünitesine ve güncel bir araca sahibiz. İlk testte elde ettiğimiz kilometreden gurur duyuyoruz. Ama tüm takımlar iyi görünüyor. Bizim için önemli olan şey yeni güç ünitesini kurmak ve sistemleri çalıştırmaktı. Bunu başardık ve çok mutluyuz” dedi.


Yorumlar

“Toro Rosso, Ferrari Motorundan Memnun” için 5 yanıt

  1. Bazı arkadaşlar bana kızacak ama Monor takımı en iyi motora geçti. adamlar konuşmuyor. Tamam anladık sizde mükkemmel ötesi bir motor var.
    Not: Kelin ilacı olsa 2015 te şampiyon olurdu.

    1. Zaten aşağıdaki motor gücü tablosu doğru olursa Toro Rosso pilotları 3-4 yarış sonra 2015 motoru demeye başlar.
      Mercedes:950hp
      Ferrari: 930
      Renault: 900
      Honda: 850

      1. Ben Renault motorundan çok umutluyum

        1. Renault’un hedefi 2017 ve sonrası olduğu için bu sene çok kasmayacaktır. Redbull çemkirmelerinden de Tag markasıyla biraz olsun kurtulacaklar.Belki gelişim sınırının kalkacak olması biraz ivme kazandırabilir.
          Gerçek yakıt yükünü Renault biliyor ancak hemen hemen geçen senenin aynısı olan araçla Şasesi tam uyumlu olmayan Renault motoruyla yapılan Top speed’in geçen seneyle aynı olması motordaki gelişimi gösteriyor hele ki asıl sıçramanın Avrupa sezonunda olduğu düşünülürse

  2. Şafak Soysal avatarı

    Force India ve Toro Rosso bu senenin flaş takımlarından olacak. Podyum başarıları gelmesi şans eseri de olsa bu iki takım için pek uzak değil gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir