Domenicali "Massa Kalıyor"

yazar:

kategori:

Sezon sonunda anlaşması bitecek olan Massa hakkında bir çok söylenti çıkıyor ve bu sezon beklenen performansı gösteremeyen Brezilyalı sürücünün takımla yollarının ayrılacağı iddia ediliyor.

Massa’nın takımda devam edip etmeyeceğinin sorulması üzerine Domenicali “Evet, kalacağını düşünüyorum.” dedi ve Emin olup olmadığının sorulması üzerine “Eminim.” şeklinde cevap verdi.

Domenicali ayrıca, bazı pahalıya mal olan hatalar olmasına rağmen Fernando Alonso’nun performansından memnun olduklarını söyledi.

Domenicali “Hatalar hakkında konuşmak istemiyorum. Bir bir ekibiz ve takım araçta en iyi işi yapar. Pilot da en iyi performansı gösterir.”

“Ben ondan çok memnunum. Takıma harika bir şekilde geldi ve takıma katkıda bulunduğunu düşünüyorum. Sezon sonuna kadar bekleyelim diyorum. Güçlü olacak, bu konuda şüphem yok.” dedi.


Yorumlar

  1. Massa da yabana atılacak pilot değil bence.Gene zirveye oynayabilecek kapasitesi var.Tabi ki Ferrari yöneticileri sözlerini tutar inşallah….:)Petrov da dikkat inizi çektimi acep?:))

  2. kimi gibi kalıyor olaiblir, güvenilmiyorki 1 hafta sonra değişir filan dikkat etmek lazım =)

  3. Formula 1 Türkiye Gp'si Tribün 2 den 4 adet Bronz Bilet 75 TL den 60 TL ye düştü. İlgilenenler orhandogankaya@gmail.com a mail atabilir

  4. Massa Ferrari'de kalmasaydı şaşardım zaten. Çünkü Ferrarinin Massayı göndermesi ancak Massadan daha iyi bir pilot getirmesiyle olurdu. Şu anda da böyle bir kişi olmadığına göre Masanın koltuğu garanti gibi. Tabi burası F1 olduğu için hiçbir şey kesin değil.

    Daha senenin başında bin türlü spekülasyon çıktı. Massanın yerine Webber gelecekmiş, yok Kubica gelecekmiş yok bilmem kim gelecekmiş diye. Bunların boş olduğu da ortaya çıkması Massa açısından iyi oldu. En azından basın artık bunu kurcalamayacak.

    Massaya 2011 için tehdit olabilecek birisi varsa o da Kubica olurdu. Onun da Massadan çok farklı olduğunu diyemeyiz. Bu yüzden de Massanın yerine getirilmesi bence saçma olurdu. Ferrarinin de bunu göz önünde tutması iyi oldu. Bir de Kubicanın çok abartıldığını düşünüyorum. Bu sezon yanında çaylak birisi olduğu için çok parlak gözüküyor. Heidfeld gibi bir takım arkadaşı olsaydı bu kadar göze batmayacağından eminim.

  5. Ben bu konuda Ferrari ye pek guvenemiyorum, 1 haftada agiz degistiren takim 6 ay sonra ne der kimbilir 🙂

  6. bence massa nında kafası karışık ve artık rahatlayınca farklı olacaktır.Alonso nun hataları oldu kazanabileceği yarışları heba etti.Çin ve Monakoda kazanabilirdi hatta avusturalyada bile güçlüydü.Domenicali onlara konuşacağına aracı düzeltsin.O zaman konuşmasına hak veririm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir