Vettel, Şasideki Sorunun Çözülmesinden Memnun

yazar:

kategori:

Alman sürücü, son 2 yarışta takım arkadaşının çok gerisinde kaldı ve takım, şasideki bir sorunun bu duruma neden olduğunu söyledi.

Türkiye’de farklı bir şasi ile yarışacak olan Vettel eski şasinin etkisinin sorulması üzerine “Avantajı yoktu. Özellikle son 2 yarışta aracımdan memnun değildim.”

“Özellikle son yarışa bakarsanız, güvenlik aracı periyodundan sonra ve starttan sonra Webber’in 1 sn daha hızlı olduğunu görebilirsiniz. Şanslıydıkki Monaco geçişe müsait bir yer değildi ancak yine de Kubica’yı arkamda tutmakda zorlandım.”

“Son bir kaç yarıştır bazı şeylerin doğru olmadığından şikayet ediyordum ve pazar akşamı şasiyi değiştirme kararı aldık. Bu çok şeyi açıklıyor. Bunun yanında düzgün olmayan başka şeyler de ortaya çıktı.” dedi.

Vettel, Webber’in son 2 yarışta iyi performans gösterdiğini kabul etmesine rağmen aralarındaki büyük farkın bir sorun olduğunu gösterdiğini söyledi.

Vettel “O aracında mutluyken ben değildim. Ancak yine de çok iyi iş çıkardı.” dedi.


Yorumlar

  1. burak bocek avatarı

    Webber de şasi değiştirmedi mi zaten?Schumide değiştirdi bunlar doğal şeyler.Belki arıza vardı belki yeteri kadar memnun değildi.Pilotun takımı ile iletişimde olması yeni bir şasi istemesi doğal.Rekabet adı altına yapılabilir şeyler bunlar.Kimse Vetteli şasi değiştirdi diye böyle anlamsızca suçlayamaz

  2. Bu yarista goruruz nasilsa, Hem Webber`in hem Vettel`in sevdigi pist, performanslarini bende merak ediyorum..

  3. jet man, ne yani şasiyi değiştirmek için illede paramparça olması mı gerekiyor ?

  4. Özellikle son 2 yarışta aracımdan memnun değildim."
    yani aynı şase ile ilk 4 yarışta memnundu ve takım arkadaşının önündeydi.son 2 yarışta şaseye ne olduki memnun olmadı zira takım arkadaşına geçildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir