Mclaren Sürücüleri Red Bull'dan Çekiniyor

yazar:

kategori:

Zaten sezon başından beri en hızlı araca sahip olan Red Bull, bu hafta sonu F-kanal sistemini de kullanmayı planlıyor ve sistemin çalışması halinde Red Bull hızına hız katmış olacak.

İstanbul’da muhabirlerin sorularını yanıtlayan Hamilton “Red Bull’un yeni F-kanal sistemini ya da siz nasıl adlandırıyorsanız o sistemi duydum. Çalışıp çalışmadığını ve bizim gibi faydalanıp faydalanamayacaklarını görmek ilginç olacak.”

“Eğer çalışırsa bu hafta sonu onları yakalamak daha da zor olacak. Ferrari’nin de bazı güncellemelerinin olacağını duydum. Muhtemelen bu ikisiyle mücadele edeceğiz.”

“Ancak bizim de yeni bir arka ve biraz yenilenmiş ön kanadımız olacak. Umarım bu parçalar farkı biraz daha kapatmamıza yardımcı olur.”

“Hafta sonu piste çıkana kadar ne olacağını bilemeyiz. Şu anda Red Bull’un en hızlı olduğunu biliyoruz ve bu farkı kapatacak kadar büyük bir gelişimle gelmedik.”

“Yine de gelişim sürecinde olan şeyler var ve onlar geldiğinde daha heyecanlı olacağım.” dedi.

Jenson Button “Burası aero pisti ancak bu aero seviyesinde aracımızın iyi çalışacağını düşünüyorum. Monaco ya da Barcelona’ya göre buraya çok daha rahat geldim. Aracımız, özellikleri ve mevcut haliyle bu piste çok iyi uyacaktır.”

“Uzun bir düzlüğü var ve bu iyi. F-kanal dediğiniz, bizim ise başka bir şekilde adlandırdığımız sistem burada iyi çalışacak.”

“Red Bull’un da bu hafta sonu benzer bir sistem kullanacağını biliyorum ancak onu ayarlamak da biraz zaman alıyor. Umarım biz ayarlara yoğunlaşırken onlar da o sistemle uğraşırlar.” dedi.


Yorumlar

  1. Tabi tabi 🙂 Bu sezon bitti kardesss, sene bakicaz 🙂 Bari sezon sonuna yetisseler Redbull un hizina 🙂

  2. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    RB bu pistte dayanmaz, Fkanalı da kullanacaklarını sanmam, RB nin hız kazandıran hassas noktasını bozabilecek bir sistem

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir